OVO JE TIM PARTIZANA ZA ŠERIF! Petrić će menjati posle DEBAKLA U HUMSKOJ! Belić među starterima, a EVO KO ĆE KOMANDOVATI UZDRMANOM ODBRANOM! 

U utakmici plej-ofa za Ligu konferencija Partizan će u četvrtak (21) u Kišinjevu, pred praznim tribinama odigrati prvi meč protiv Šerifa.

Posle katastrofalnog poraza protiv Mladosti u Superligi (0:4) težak zadatak je pred timom Gordana Petrića, ali daleko od toga da crno-beli ne mogu da se vrate u Beograd sa dobrim rezultatom pred revanš.

Što se tima koji će sutra da istrče na teren, stvari stoje ovako…

Na golu ne bi trebalo da bude promena: Aleksandar Popović će biti između stativa, a defanzivom će komandovati Igor Vujačić. Crnogorski štoper nije igrao u debaklu protiv Mladosti i videlo se, pa će povratak u startnu postavu biti od velikog značaja za uzdrmanu odbranu crno-belih.

Svetozar Marković će igrati u tandemu sa njim, iako se nije proslavio u meču sa Novosađanima. Ukoliko ponovi neku partiju od jesenas ne bi trebalo da bude zime za odbranu ekipe iz Humske. Na levoj strani delovaće Zlatan Šehović, dok će na desni bok pokrivati Marko Živković.

U veznom redu će biti promena. Kristijan Belić bi trebalo da se nađe među starterima, a u toj varijanti iz tima ispada Patrik Andrade, koji je prikazao blede igre na startu prolećnog dela, piše Informer.

Ljubomir Fejsa i Bibars Natho počeće utakmicu, samo neko čudo bi to moglo da promeni. Trener Gordan Petrić opredeliće se za formaciju 4-2-3-1.

Na klupu će verovatno Samed Baždar, a uz levu aut-liniju trebalo bi da se nađe Danilo Pantić,

Što se krila tiče, po bokovima će „špartati“ – Kvinsi Menig i Fuseni Dijabate.

U napadu je sve jasnu. Ofanzivu će da nose Rikardo Gomeš koji će napasti i Moldavce, kao i Fuseni Fuseni Dijabate. Možda je vreme da proradi najbolji strelac ovog tima.

Očekivani sastav Partizana: Popović – Šehović, Marković, Vujačić, Živković – Belić, Fejsa – Menig, Natho, Dijabate – Gomeš.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare