OPASNO! VUČIĆU NA PROTESTU PRETE UBISTVOM: „Kunem vam se spremni smo za mnogo više od nereda“, „ko potpiše, njega ubiše“

Ultradesničar Damjan Knežević iz takozvanih Narodnih patrola je večeras na protestu protiv francusko-nemačkog plana izgovorio “kunem vam se spremni smo za mnogo više od nereda”, što bi mogla da bude potvrda o nameri pucača Dejana Bobočeka iz iste organizacije kod koga je danas pronađen jedan karabin sa optikom i pet komada municije, sa kojim se nezavnično uputio na skup.

– Niko ko je u SNS više ne može da se zove Srbinom. Gde si Vučiću, jesi pobegao u Kragujevac? Kunem vam se spremni smo za mnogo više od nereda, molimo državno rukovodstvo da blokiraju ulazak Kosova bar na mesec dana da sklonimo ovog izdajnika. Ako ga ne sklonimo veceras, piše Kurir.

Inače, tokom skupa upućena je i direktna pretnja ubistvom pod parolom „ko potpiše, njega ubiše“.

Inače, protest u organizaciji takozvanih Narodnih patrola protiv francusko-nemačkog plana, počeo je večeras ispred spomenika ruskom caru Nikolaju.

Na prostestu su članovi i funkcioneri Narodne stranke, pristalice teorija zavere, „ravnozemljaši“ i antivakseri koji između ostalog nose transparente protiv vakcinisanja i 5G zračenja.

Saobraćaj je blokiran u Ulici kralja Milana između Terazija i Ulice kneza Miloša.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare