MILICA TODOROVIĆ DOBILA ULOGU UMESTO MILICE PAVLOVIĆ: Bolja sam mnogo od nje!

Serija „Pevačica“ brzo je našla put do srca publike kako zbog nesvakidašnje radnje, tako i zbog uloge Ivane, koju je tumačila popularna pevačica Milica Pavlović, a u drugoj sezoni glavnu ulogu igraće njena koleginica Milica Todorović.

Pavlovićka je u prvoj sezoni maestralno dočarala ulogu mlade pevačice koja se na početku karijere odala teškom poroku i upala u kandže droge. 

Na kraju prve sezone dolazi do neočekivanog zapleta kada pevačica Ivana umire, a kako tvrde domaći mediji, u drugoj sezoni pojaviće se Todorovićeva, koja će tumačiti glavnu žensku ulogu umesto Pavlovićeve.

Milica Todorović je ispričala da nije zvala koleginicu svoju imenjakinju ni za kakvu sugestiju jer, kao što je istakla, ona ima glumačko iskustvo mnogo pre nego što se Milica Pavlović oprobala u popularnoj seriji. 

– Nisam je zvala za savete, nisu mi potrebni njeni saveti jer sam ja glumila mnogo pre nje i bolja sam glumica od nje, ne shvatam zašto bih ja nju zvala – rekla je Milica.  

Inače, nastavak domaće serije „Pevačica“, u kojem će se pojaviti Milica Todorović, na male ekrane donosi brojne novitete. 

Producent ovog projekta Predrag Gaga Antonijević otkrio je za pomenuti portal da će svaka sezona imati svoju pevačicu, pa priznao zašto su se odlučili za Todorovićku.

– Ona je već pokazala da poseduje talenat za glumu, pa je postala deo naše ekipe, ali i u nastavku će gledaoci videti Milicu Pavlović, koja je ubijena u prvoj sezoni, budući da će se vraćati slike iz prošlosti – zaključuje Antonijević.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare