„IMAM JEDAN JAKO VELIKI PROBLEM!“ Anđelka Prpić iskreno progovortila o životu: „Nemam meru kada su te stvari u PITANJU!“

Glumica Anđelka Prpić uskoro će na svet doneti drugo dete, koje čeka sa izabranikom Markom, a o njenom privatnom životu neprestano isplivavaju novi detalji.

Glumica ne krije da voli izlaske i provod, piše Kurir, a po sopstvenom priznanju nema meru kad su te stvari u pitanju.

– Volim da platim muziku, ali se uvek ispostavi da nikada nemam dovoljno kolko mi treba to veče, užas – kazala je Anđelka nedavno.

– Imam jedan jako veliki problem, a to je kad dođem na vrh jezika mi je ta pesma i nema šanse da je se setim. Uvek sebi kažem napiši čoveče taj spisak! Mene časkom pogodi kafana – dodala je bila za „Prvu“.

Anđelka Prpić je, podsetimo, nedavno pričala kako joj u svakodnevom životu mnogo znači pomoć terapeuta.

– Prvi put kada sam otišla kod moje terapeutkinje Bojane, koja je sva dama, vrlo svedena, i gestikulacija i mimika, i tiho govori, ženstvena, sve, a prekoputa – žongler na jednociklu. Sve što pričam, a tiče se moje duboke intime, sve je vic do vica! (smeh) – kazala nam je tad glumica.

– Suza suzu stiže od smeha, ona žena kaže: „Šta vam je? Prvo se smirite“, a ja ustajem skačem, đipam, pa mi kaže: „Povredićete se, šta je smešno?“ – navela je bila sa osmehom na licu Prpićka.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare