EMINA NE MOŽE DA IZAĐE NA KRAJ S MUSTAFOM: Ne plaća ALIMENTACIJU, a pravio svadbu od 200.000 €: Evo radiću besplatno za njega!

Poznata pevačica Emina Jahović još pre pet godina je odlučila da se razvede od kolege Mustafe Sandala, a suđenje oko alimentacije se odužilo.

Emina Jahović i njen bivši suprug svoju ljubav okončali su 2018. godine, nakon 10 godina braka, međutim, razvod nije prošao glatko, te su nekadašnji supružnici završili na sudu. Naime, Emina je tužila bivšeg muža jer nije uplaćivao alimentaciju za decu, međutim, Sandal je podneo kontratužbu i, prema pisanjima turskih medija, navodno je dostavio dokaze da je, otkako su se razveli u junu 2018. godine, uplatio ukupno 1.8 miliona turskih lira (oko 115.000 evra).

Mustafa Sandal
foto: Printskrin/Instagram

Jahovićeva je nedavno otkrila u kojoj je fazi spor.

– Nastavlja se i nastaviće se. U mom slučaju radi se samo o principu koji mora da se poštuje i odgovornosti koja mora da se preuzme. Advokati rade svoj posao, ja im se ne mešam – rekla je Emina, a potom priznala da ljudi u Turskoj nisu objektivni po ovom pitanju.

– Nažalost, nisu. Skoro svi napisi u novinama uvek su na strani mog bivšeg supruga, slučajno ili namerno. Ali, ja sam davno prestala da se sekiram. Jednostavno me to više ne pogađa – iskreno je priznala tada Emina za „Stori“. Emina je prošle godine navodila da je Mustafa slagao da ima finansijske probleme.

Emina Jahović
foto: Printscreen/Instagram

– Još se sudimo i nadam se da će pravda pobediti! Nije on ni u kakvoj krizi. Evo, ako jednog dana bude imao finansijske probleme, radiću besplatno za njega – rekla je tom prilikom Emina.

Podsetimo, bivši muž Emine Jahović Mustafa Sandal izgovorio je sudbonosno „da“ svojoj partnerki Melis Sutšurup. Pevač i njegova 19 godina mlađa izabranica venčali su se najpre u Rimu 3. juna, a gala proslavu su napravili od 10. do 12. juna u luksuznom hotelu u Marmarisu, za šta su platili oko 200.000 evra.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare