DVE PUCNJAVE U PANČEVU! Upucan vođa navijača, potom nastavljen obračun, usledila potera! 

U Pančevu su se danas dogodile dve pucnjave u kojoj je jedna osoba ranjena. Kako su mediji preneli oko 16.30 sati u stomak je upucan M.B. (20) jedan od vođa navijača fudbalskog kluba „Železničar“ iz ovog grada. Njega je nepoznati napadač upucao u stomak nakon čega je pobegao u nepoznatom pravcu.

 Ranjeni mladić je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu u Pančevu gde je odmah po prijemu i operisan. On je u gradu poznat kao vođa navijača lokalnog kluba, ali i simpatizer fudbalskog kluba Crvena Zvezda –objašnjava dobro obavešteni izvor Informera i dodaje da detalji pucnjave još uvek nisu poznati. 


Prema njegovim rečima nekoliko sati nakon ovog napada na teritoriji Pančeva se dogodila još jedna pucnjava. Navodno reč je o nastavku obračuna. 
– Prve informacije iz istrage govore da je nepoznati napadač iz pištolja pucao na suparnika, ali je ovaj uspeo da pobegne. Nakon pucnjave osumnjičeni je zajedno sa saučesnikom koji ga je u automobilu čekao u blizini, pobegao u pravcu Beograda – napominje on.


Pančevačka policija u saradnji sa kolegama iz Beograda intenzivno radi na rasvetljavanju ovih pucnjava, lociranju i identifikaciji osumnjičenih.  

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare