STARLETA NE ŽELI DA PRIČA O OCU SVOG DETETA JER JE ZAUZET! Soraja rodila sina oženjenom Rusu!

Soraja Vučelić rodila je dete oženjenom biznismenu iz Rusije! Starleta se u nedelju porodila u Cirihu i na svet donela zdravog dečaka, kom su ponosni roditelji dali ime Kan.

Međutim, ona i njen zauzeti partner, kog krije od očiju javnosti, neće živeti u Švajcarskoj. 

– Soraja i njen dečko su odlučili da se porodi u Cirihu kako bi im dete imalo švajcarsko državljanstvo, ali se neće tu dugo zadržavati. Uskoro se sele u Moskvu, gde inače živi njen izabranik – započinje priču izvor blizak Vučelićevoj i otkriva zašto ona ne želi da priča o čoveku sa kojim je dobila dete:

Raskidali

Soraji i njenom partneru je veza bila katastrofalna dok je nije uverio da ne voli svoju suprugu, već nju

Izvor Informera

Biznismen u lošem braku

– Bez obzira na to što je Sorajin partner oženjen, njih dvoje su u dugoj vezi. Četrdesetogodišnji biznismen je već neko vreme u lošem braku, ne voli suprugu, ali se još nije razveo. Soraji je u početku to smetalo, pa su se svađali, raskidali, mirili i tako ukrug. Veza im je bila katastrofalna dok ona nije uvidela da je Rus zaista voli i da nema ništa sa svojom ženom, osim što su na papiru zajedno.

Ispunjava želje

Kad Soraja poželi torbicu koja može da se kupi samo u Americi, on joj to ispuni. Lud je za njom

Planirali bebu

Da je zaista tako, govori i činjenica da im se sin Kan nije slučajno dogodio, već da su planirali da imaju zajedničko dete.

 Radili su na tome da Soraja zatrudni. Mnogo se vole, tako da je Kan plod njihove ljubavi. Kad god su rastavljeni zbog poslovnih putovanja njenog partnera, koji ima biznise u Belgiji, Holandiji i drugim evropskim gradovima, njih dvoje su po ceo dan na video-pozivu. Rus je toliko voli da je za nju spreman sve da učini. Ako ona poželi torbu koja ima da se kupi samo u Americi, odmah organizuje sve da je Soraja dobije. Jedino što zbog nje još nije naučio srpski, pa komuniciraju na ruskom i engleskom. Ali naučiće i to, siguran sam. I nije samo on odlepio za njom nego i ona za njim. A kako i ne bi kad je on baš dobar frajer. Baš su lep par i mnogo su srećni, pogotovo sada, kada su postali roditelji – kaže naš sagovornik i dodaje:

– Soraja je sa takvim oduševljenjem i ponosom pričala da će postati mama. Bila je zaljubljena u Kana i pre nego što ga je rodila. Kupila mu je gomilu skupe, firmirane garderobe, koju će dete moći da nosi sve dok ne napuni godinu dana.

Ugasila društvene mreže

Otkako je saznala da je u drugom stanju, Soraja je ugasila Instagram i Fejsbuk. Starleta nije želela da se u trudnoći nervira ni zbog čega, a ponajmanje zbog zluradih komentara koje je redovno dobijala dok je bila aktivna na društvenim mrežama. Ona se poslednjih sedam meseci posvetila sebi i svom partneru, putovanjima i trudnoći, u kojoj je uživala.

Vučelićeva je poručila da je prezadovoljna što je postala majka.

– Prelepo se osećam. Sin je ostvarenje mog sna. Oboje smo dobro. Samo želim da uživam u najsrećnijim trenucima u svom životu – kratko je rekla Soraja. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare