„BOLJA SAM GLUMICA OD NJE“ Milica Todorović dobila ulogu u seriji umesto Pavlovićke, pa je pecnula žestoko!

Todorovićka je vrlo raspoložena razgovarala sa sedmom silom, te priznala da nije zvala koleginicu i imenjakinju ni za kakvu pomoć niti sugestiju jer, kao što je poznato, Milica je glumila mnogo pre Pavlovićke.

Nakon što je odlučeno da u novom nastavku serije „Pevačica“ glavnu ulogu, umesto Milice Pavlović, igra njena koleginica Milica Todorović, mediji su na jednom prestoničkom događaju jedva dočekali da saznaju pozadinu ovih informacija, pa su iste dobili iz prve ruke.

Naime, Todorovićka je vrlo raspoložena razgovarala na ovu temu i priznala da nije zvala koleginicu imenjakinju ni za kakvu pomoć niti sugestiju jer, kao što je poznato, Milica je glumila mnogo pre Pavlovićke.

 Nisam je zvala za savete, nisu mi potrebni njeni saveti jer sam ja glumila mnogo pre nje i bolja sam glumica od nje, ne shvatam zašto bih ja nju zvala – rekla je Todorovićka okupljenim novinarima, a prenosi Republika.
Inače, nastavak domaće serije „Pevačica“, u kojem će se pojaviti Milica Todorović, na male ekrane donosi brojne novitete.

Producent ovog projekta Predrag Gaga Antonijević otkrio je za portal Republika.rs da će svaka sezona imati svoju pevačicu, pa priznao zašto su se odlučili za Todorovićku.
– Ona je već pokazala da poseduje talenat za glumu, pa je postala deo naše ekipe, ali i u nastavku će gledaoci videti Milicu Pavlović, koja je ubijena u prvoj sezoni, budući da će se vraćati slike iz prošlosti – zaključuje Antonijević.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare