BIVŠI IVE GRGURIĆ SPREMAN DA JE RASKRINKA! Marijan Šarić pobesneo: Od sirotice BEZ GAĆA napravio sam DAMU, sve LAŽE!

Bivši ljubavnik Ive Grgurić, biznismen iz Hrvatske Marijan Šarić, ponovo je u žiži interesovanja. Ovaj moćnik s kojim je starleta bila u tajnoj vezi javio se našoj redakciji i otkrio pojedine detalje o njoj, o kojima nije do sada govorio u medijima. Takođe je istakao da će je raskrinkati ukoliko nastavi da ga javno pominje.

– Vreme je za istinu. Ta žena šta priča javno je totalna laž. Obišao sam ceo svet. Ona mi je dovedena. Bila je puka sirotinja. Bukvalno od sirotice bez gaća sam napravio damu. Žalila mi se i ja sam joj sve najbolje uradio u životu. Imam kompletnu dokumentaciju od lekara. Vodio sam je kod doktora da izleči bakterije i infekcije koje je imala na genitalijama. Nikad je nisam pratio ni uhodio, s njom nemam nikakav kontakt, ali vidim da me često pominje u medijima. Mnogo sam novca potrošio na nju, bolje ne govoriti o tome.

Pominjati te velike cifre je smešno. Ja nju nisam pratio nikad i nigde. Nije mene bilo u Zagrebu, stalno sam bio na poslovnom putu. Sve što imam o njoj ću javno da obelodanim ako me ponovo bude uzela u usta i nastavila da javno iznosi neistine – zapretio je Marijan, prenosi Kurir.

Podsetimo, Iva je o njemu često govorila u trećoj sezoni rijalitija „Zadruga“, te isticala kako je pored njega bila u zlatnom kavezu. Ona je u medijima govorila i da je Marijan nešto najgore što joj se dogodilo u životu i da joj je najveća greška.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare