„SPAVAO SAM U SOBI PUNOJ VLAGE, NA BUĐAVOM DUŠEKU“ Mile sad živi u vili od 550.000 €, a nekad u kući gde se LOŽILA samo jedna peć!

Pevač Mile Kitić može se pohvaliti zavidnom karijerom i životom na visokoj nozi koji je došao kao rezultat truda i rada tokom nekoliko decenija na našoj estradi, međutim put do uspeha nije bio lak.

– Rođen sam na selu. U porodici je bilo nas petoro dece. Živeli smo od zemljoradnje. Nismo bili baš siromašni, bilo je hrane, pića, stoke, ali nismo mogli da priuštimo sebi sve što smo želeli, na primer, dobar bicikl, i tako neke stvari – ispričao je Mile svojevremeno.

– Spavali smo u kući gde se samo ložila jedna peć, ostale sobe su bile hladne, bez grejanja. Bilo je toga i da sam spavao na mestima gde je vlaga, na buđavom dušeku. Nije bilo ni dobre garderobe, ni cipela, ali smo bili zdravi. Zato sam sad zdrav. Bar sam tako čuo da ljudi koji se malo namuče kroz detinjstvo i život, čak duže žive – prisetio se pevač i dodao da je kada je došao u Beograd stanovao kod prijatelja, poznatog fotografa Zorana Kuzmanovića Munje koji je pomogao i mnogim drugim estradnjacima, prenosi Kurir.

– Munja nam je svima pomogao, pogotovo nama iz unutrašnjosti. Spavali smo kod njega i ako nam je trebao novac, Munja je uvek bio tu za nas – prisetio se proslavljeni folker.

Mile Kitić i njegova žena Marta Savić mir su pronašli u luksuznoj kući na Lekinom brdu, koja, kako su pisali mediji, košta 550.000 evra i ima bazen usred dnevnog boravka. Mile i Marta poseduju i impozantnu kolekciju umetnina, pa njihovu kuću krasi i slika Tamare de Lempicke.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare