RODITELJI OTETOG MLADIĆA IZ SREMSKE KAMENICE SE ZAHVALILI POLICAJCIMA: Od srca se zahvaljujemo za pruženu brigu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije je na svom profilu na Fejsbuku objavili su da su uvek u službi građana koji brinu o našoj bezbednosti i sigurnosti.

Ovim povodom objavili su pismo koje su napisali roditelji mladića iz Sremske Kamenice, kog su njegova tri vršnjaka i poznanika pre osam dana u Novom Sadu oteli. Naime, oni su se obratili emotivnom porukom i srdačno se zahvalili policajcima koji su im sina vratili živog i zdravog kući.

Njihovu poruku, koju je objavilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, prenosimo u celosti:

– Poštovani, dozvolite nam da na ovaj način izrazimo svoju iskrenu zahvalnost Vama lično, inspektorima Milanu i Dejanu, grupi za suzbijanje razbojništva i svim policijskim službenicima za pokazanu profesionalnost prilikom rešavanja slučaja našeg sina, njegovo spasavanje od otmičara. Brzom reakcijom i stručnošću cele organizacione jedinice, omogućili ste da se naša porodica u najkraćem roku ponovo nađe zajedno i naš sin iz cele ove situacije izađe nepovređen, a istovremeno nas uverili da nismo sami, da ima ko da nas čuvai da možemo imati svo poverenje u ovu državnu instituciju. Pored visokog profesionalizma, koji smo imali prilike da vidimo na delu, od srca se zahvaljujemo i za pruženu brigu i razumevanje našem sinu nakon najtežih trenutaka koje je proživeo. Dobri utisci koje je stekao i pozitivno orkuženje u kojem se našao po prijemu u Policijsku stanicu Novi Sad su bar delom ublažili ono kroz šta je prolazio tokom sati neizvesnoti, straga i odvojenosti od svoje porodice, a to svakako i nama kao roditeljima puno znači. Želimo vam svako dobro i puno uspeha u daljem radu – napisali su roditelji maloletnika, prenosi Kurir.

Podsetimo, brzom i efikasnom akcijom novosadske policije 5. februara uhapšeni su Novosađane M. R. (20), S. B. Đ. (20), G. B. (20) i jedan sedamnaestogodišnjak zbog sumnje da su namamili, a zatim oteli i gepekovali mladića N. T. (18) iz Sremske Kamenice. Otmičari su lišeni slobode, a žrtva je pronađena u gepeku automobila na novosadskoj deponiji u naselju Klisa.

– Dobili smo poziv od otmičara u gluvo doba noći i tada je od nas tražena velika suma novca, zatim se veza prekinula. Nisu detaljisali, a suprug i ja samo kratko razmislili i pozvali policiju koja je na svu sreću uhapsila otmičare i zahvali smo im jer su nam vratili dete živo i zdravo – rekla je za Kurir majka otetog mladića nakon što je policija pronašla njenog sina.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare