PROTESTI NAVIJAČA PARTIZANA Crno-beli nezadovoljni, skupljaju se ispred severne tribine

Navijači Partizana su najavili protest za 18 časova

Crvena zvezda trenutno ima čak 11 bodova više od Partizana, a ubedljiv poraz od novosadske ekipe je bio okidač da se navijači beogradskih crno-belih dignu na noge i organizuju protest protiv uprave kluba ispred stadiona u Humskoj.

Saopštenje navijača Partizana prenosimo u celosti:

– Navijači, ljubitelji, poštovaci Partizana! Naš klub prolazi jedan od najtežih momenata u svojoj istoriji. Dugo smo ćutali i posmatrali poteze ljudi koji sebe nazivaju rukovodstvom FK Partizan. Nama je sve jasno. Već 10 godina traje iživljavanje nad prvim klubom jednog od najtrofejnijih sportskih društava na svetu. Došlo je vreme buđenja. Vreme kad moramo ustati i razmisliti šta nam predstavlja Partizan u životu. Vreme kada povremeni pozitivni rezultati pojedinih klubova JSD-a ne mogu zamagliti činjenicu da je plan jasan – svođenje FK i JSD Partizan na poziciju večitog drugog kluba u Srbiji. Ustanite Grobari!

– Ponedeljak, 18 sati. Severna strana stadiona FK Partizan, upravna zgrada – stoji u saopštenju, piše Sportal.

Fudbalski klub Partizan već pet godina nije osvojio titulu šampiona Srbije, a debaklom u Humskoj protiv Mladost GAT-a rezultatom 4:0 potvrdili su da će to biti slučaj i ove sezone.

Fudbaleri crno-belih, a pre svega Saničanin i Marković moraće dobro da se zapitaju šta su uradili u subotu veče na stadionu Partizana. Nestvarne greške smo videli od strane ovih momaka, Parni valjak nije ličio na sebe u ovom duelu, dok je GAT odneo tri boda. I to zasluženo.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare