KRAJ JEDNE ERE: Bogdanović potvrdio da više neće igrati za reprezentaciju

Hteo je da se oprosti u stilu, ali umesto toga njegov nacionalni tim je doživeo debakl u osmini finala Evrobasketa protiv Finske.

Hrvatska je još jednom razočarala navijače, a najbolji igrač ove selekcije Bojan Bogdanović (34) je već tada najavio da bi to moglo da bude njegovo poslednje reprezentativno takmičenje.

Pola godine kasnije potvrdio je svoju odluku.

– Stav mi je isti kao prošlog leta i ne mislim da će se promeniti – rekao je Bojan za španski Mundo deportivo.

Bogdanović je u nedavnom obraćanju rekao kako mu se niko nije javio iz reprezentacije, piše Kurir. Da ga barem pokuša nagovoriti da ostane i da mu do znanja da nam još treba. Čak ni sportski direktor Aco Petrović, koji pokriva i funkciju selektora. I to sve kao da je učvrstilo njegovu odluku.

Zašto nikada nije napravio ozbiljniji rezultat s reprezentacijom?

– Imali smo puno problema s povredama. Tako mi je praktično ceo život, uvek su nam zbog povreda falili najbolji igrači. Pretpostavlja se da s dobrim igračima treba napraviti neki rezultat, a zašto ne možemo, to je pitanje za milion dolara. Trebali bismo biti bolji, ne znam šta da kažem, ali uvek je bilo povreda.

Bojan Bogdanović trenutno sa velikim uspehom nastupa za Detroit Pistonse. U novembru je potpisao dvogodišnji ugovor, a trenutno je najbolji igrač kluba.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare