JOVANA JEREMIĆ ŽELI DA NASLEDI MARINU TUCAKOVIĆ: „Moje pesme će imati dubinu“! Ekskluzivno otkrila KOME POSVEĆUJE PRVU PESMU

Voditeljka Jovana Jeremić, ne prestaje da privlači pažnju javnosti i medija, pa je sada ekskluzivno u svom gostovanju kod voditelja Ivana Gajića otkrila da joj je naredni poduhvat, pisanje pesama.

Naime, ona se osvrnula na čuvenog tekstopisca Marinu Tucaković sa kojom je, prema njenim rečima, bila u jako dobrim odnosima i samim tim istakla da bi ona mogla da je nasledi. 

– Mislim da je naša javnost ostala dosta uskraćena posle smrti Marine Tucaković. Ja sam neko ko vrlo voli da piše. Kada budem našla taj neki svoj mir i prostor gde ću da živim, krenuću da pišem pesme za pevače. Zato što sam ja škorpija u horoskopu kao i Marina Tucaković. Ona je mene mnogo volela, kao što sam i ja nju. Mislim da sam sposobna kada imam inspiraciju da napišem dobru pesmu – rekla je Jeremić u Pulsu Srbije na Kurir televiziji.

Potom je takođe otkrila i kome će njena prva pesma biti dodeljena.

– Moja najveća inspiracija je Aleksandra PrijovićEkskluzivno ću ti reći, moja prva pesma koju ću napisati biće posvećena baš njoj i tu pesmu ću joj ja pokloniti. Ona to ne zna, jer sam se ja samo probudila jedno jutro i razmišljala sam toliko o njoj koliki je borac i šta je sve uspela sama. Ja sam nju pratila još od takmičenja Zvezde Granda. Znala sam da će ona napraviti ogromnu karijeru – otkrila je Jeremić i dodala:

– Ja neću pisati pesme droga, s*ks, ludilo, džipovi, klubovi, satovi, itd. Moje pesme će imati priču, težinu i dubinu. Negde slično onom što voli da peva Ceca i Aleksandra Prijović. Možda budem uspešna, a možda budem i neuspešna, ali ću da pokušam. To je zato što su „Jovanizmi“ doživeli neverovatnu popularnost. Poslednji koji sam u nedelju smislila glasi ovako: „Najpre sam ostala sama kao pas, a onda postala jaka kao u vuk„.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare