DŽEHVA SMUVALA SINA BIVŠEG TRENERA CRVENE ZVEZDE „U vezi posle trećeg susreta!“, evo kako su se upoznali

Pevačica i rijaliti zvezda Teodora Džehverović navodno je odnedavno u vezi sa fudbalerom Markom Jankovićem, kog je upoznala malo nakon što je raskinula vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem.

Marko Janković je četiri godine mlađi od nje, igrao je fudbal u više klubova i sin je nekadašnjeg trenera Crvene zvezde, Aleksandra Saše Jankovića.

– Upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i vrlo brzo počeli da se viđaju. Nakon trećeg susreta su se smuvali, a Teodora je tada tek bila zvanično raskinula s Ninom i bila je slobodna devojka. Marku se ona jako dopala i bio je spreman na sve da bi je osvojio, a i on se njoj svideo. Znam da je Teodora pričala da posle razlaza s Ninom neće da bude u vezi ni sa kim neko vreme, jer je planirala da se maksimalno posveti karijeri, ali, eto, Marku nije mogla da odoli – govori sagovornica „Kurira“, bliska pevačici, i dodaje:

– Njih dvoje gledaju da usklade svoje obaveze i da ne zapostave vezu. Teodora još uvek ne želi da o novoj ljubavi priča u javnosti jer joj prija da se za njih dvoje ne zna.

Džehverovićka je, podsetimo, na Zlatiboru pre nekoliko dana proslavila 26. rođendan. Tad je pozirala u majici kratkih rukava, sa isplaženim jezikom, a u prvom planu bila je rođendanska torta. Na torti je bio šok natpis: „Jednu godinu bliža da postanem MILF“, dok pomenut akronim, u prevodu sa engleskog, znači: „majka koju bih voleo da j***m“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare