„VOLI TE TATA“ Nevena koju je ubio muž policajac biće sahranjena 14. februara, porodica se oprašta dirljivim rečima 

Devojka iz Grocke, Nevena B. (20), koju je ubio njen suprug, policijski službenik Đorđe P. (28) koji je potom izvršio samoubistvo, biće sahranjena 14. februara na groblju u Grockoj u 13 sati.

Otac devojke (20) koju je u petak ubio suprug, oprostio se potresnim rečima i fotografijom ćerke na društvenoj mreži, a njena majka objavila je i kada će biti sahrana.

– Ljubavi moja neka te nađeli čuvaju, uvek si sa nama i uvek ćeš ostati. Voli te tata – napisao je njen otac, kome su prijatelji odmah krenuli da se javljaju i izjavljuju saučešće.

Nešto ranije, to je učinio je i stric nesrećne devojke i uz njenu fotografiju sa maturske večeri koji je kratko napisao: „Neka te anđeli čuvaju, ljubi te čika“.

I majka je juče objavila dva potresna storija upućena ćerki. Na jednom, apel da se stane na kraj ubijanju žena, a u drugom tužan video namenjen njenom ubijenom detetu uz anđeoska krila.

– Oduzeo mi te je neko ko nije imao pravo!!!! Dušo moja, anđele moj, radosti moja..u majkinoj duši si bila, tu ćeš i ostati…Neka te anđeli čuvaju, a ti čuvaj mesto za majku svoju..nadam se da to neću morati dugo da čekam…Svrati mi u snove ponekad..čekaću te.. Voli te majka i ako više to nikada necu moći da ti kažem..ali znam da znaš – napisala je majka.

I brojni prijatelji su se juče opraštali od Nevene potresnim rečima, a jednu od najemtivnijih objava postavila je i njena kuma.

– Poznavala sam te od tvojih 40 dana života, družile se i svašta zajedno prošle. Dala si mi tu čast i privilegiju da ti budem kuma, a sada mi te uzeo neko ko te nije ni sekund zaslužio. Anđele moj lepi, dušo moja divna, voli te tvoja kuma. Sada si možda na boljem mestu i smeješ se onako detinjasto kako samo ti umeš. Ali ja te i dalje čekam da otvorim vrata i kažem helooou – napisala je kuma stradale Nevene na Instagramu, piše Blic.

Jezivo ubistvo i samoubistvo potreslo je preksinoć celu Grocku kada je policijski službenik Đorđe P. (28) ubio svoju suprugu Nevenu B. (20), a potom pucao u sebe. Kako su „Blicu“ ispričali prijatelji supružnika, on je završio svoju smenu u Kaluđerici nakon čega je trebalo da se nađe sa suprugom oko dogovora u vezi sa razvodom braka.

Kada su se sreli počela je žučna svađa i sve je krenulo po zlu, navode prijatelji.

Majka nesrećne devojke nakon ubistva njene ćerke rekla je za medije da je Dorđe na njenu ćerku prvi put potegao pištolj 20. januara.

– Đorđe je prvi put pištolj potegao na nju 20. januara, kada je rešila da će otići od njega, tad ga je otac razoružao – rekla je njena majka.

Ona je dodala da je Nevena otišla na njegov nagovor da kobnog dana pokupi stvari, te da se i lepo pozdrave.

– Dolazila je kod mene pre nego što je otišla tamo i govorila mi da joj se ne ide – rekla je ona.

U međuvremenu, kako dodaje, kontaktirala je porodicu policajca Đorđa.

– Kontaktirala sam ja njih da im javim šta je skot uradio. Nisu se udostojili da izjave saučešće – priča nam neutešna majka.

UDARNA VEST.rs



Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare