„ZAVRŠIO JE SMENU, NAŠLI SU SE, A ONDA JE SVE KRENULO PO ZLU“ Prijatelji policajca ubice i njegove supruge u šoku nakon krvavog pira u Grockoj: Tuge od ove veće nema

Jezivo ubistvo i samoubistvo potreslo je večeras celu Grocku. Policijski službenik Đ. P. (28) ubio je svoju suprugu N. B. (20), a potom pucao u sebe. Prijatelji ubice i njegove supruge ne mogu da dođu sebi otkako su čuli za stravičan zločin.

Kako su „Blicu“ ispričali prijatelji supružnika, on je završio svoju smenu u Kaluđerici nakon čega je trebalo da se nađe sa suprugom oko dogovora u vezi sa razvodom braka.

Kada su se sreli počela je žučna svađa i sve je krenulo po zlu, navode prijatelji.

Prijatelji su objasnili za „Blic“ da N.B. duže vreme želi da se razvede od Đ.P. ali da policajac nikako nije mogao da se pomiri sa tom činjenicom. Kako saznajemo, ubijena žena je poslednje dve nedelje živela sa njenima, dok je policajac sam živeo u stanu u kojem se sve dogodilo. 

Najbliži prijatelji ističu i da nisu bili upućeni da su supružnici imali probleme koji su mogli da uzrokuju razvod i ovaj užasan zločin koji se dogodio.

Mladi bračni par je rodom iz Grocke, a stan u kom su živeli i u kom se desilo ubistvo i samuoubistvo bio je iznajmljen.

– On je završio srednju Trgovačku školu u Grockoj. Bio je izuzetno vredan mladić iz dobre porodice. Zaista imam samo najbolje reči da kažem za njega, ne znam šta mu je ovo trebalo. Voleo ju je mnogo – u neverici kaže za „Blic“ prijatelj policajca.

S druge strane prijatelji za ubijenu devojku isto imaju samo reči hvale.

– Bila je dobar drug, drugarčina. Otkako se udala nije se mnogo družila, nismo je često viđali. Uvek je bila pozitivna – kažu njeni prijatelji.

– Obe porodice su zavijene u crno. Tuge od ove, veće nema. Tako mladi a, na takav način rešili da prekrate muke. Razlog zašto je zelela da prekine brak sa njim niko ne zna – kažu šokirani prijatelji, prenosi Blic.

Policija je sinoć saopštila da je proverom utvrđeno da nije bilo prijava za nasilje u porodici.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare