OVO JE NOVI DOM ŽELJKA MITOVIĆA: Bazen, spa cntar, teretana, u ovoj LUKSUZNOJ VILI će uskoro živeti vlasnik Pinka 

Željko Mitrović, vlasnik televizije Pink, uveliko gradi vilu na Dedinju, a sada je prvi put pokazao kako teku radovi na njegovom novom domu.

Mitrović je skupocenu vilu nazvao „Hram svetog Žeksa“ i na društvenj mreži Instagram objavio snimak na kojem su njegovi pratioci videli kako trenutno izgleda.

– Opet na Tviteru pišu da sam umro! To je razlog zašto žurim da iz carstva nebeskog završim ovaj „Hram svetog Žeksa“ da imaju tviteraši gde da mi “zapale sveću” – napisao je Željko na svom profilu na Instagramu uz video.

Radovi na ogromnoj vili koju Mitrović naziva hramom uveliko je izgrađena, ali još radovi još uvek nisu završeni, a nesumnjivo će biti jedna od najvećih i najluksuznijih domova u našoj prestonici, piše Blic.

Čelnik Pinka angažovao je čitav tim arhitekata za projekat njihovog budućeg doma, a kako se navodi na „Globaldesignnews.com“, velelepno zdanje oživeće kulturno nasleđe neoklasičnog stila.

Prema projektu, na sunčanoj strani dvorišta biće smešten bazen, a vilu će krasiti i visoki plafoni i dosta svetla. U sklopu dvorca nalaziće se i spa centar, kao i teretana i sala sa projektorom nalik bioskopskim.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare