„KRV LILA SA NJE, MUŽ RAŠIRENIH RUKU TRČAO KA ŽENI“ Komšije o porodici iz Surčina: Sin ih izbo pa sve POSMATRAO SA TERASE 

U Surčinu se danas dogodio jezivi zločin kada je sin nožem izbo oca i maćehu.

Kako Kurir saznaje, nesrećna žena je sva krvava izašla na ulicu i klečala, a muž je raširenih ruku išao ka njoj.

– Ona je pala samo nekoliko metara od kuće, krv je lila sa nje, klečala je i pokušavala da dozove pomoć, tri puta je ubodena u vrat – kaže komšinica za Kurir.

Kako objašnjava, dok se drama odvijala na ulici, nasilnik je stajao na terasi i gledao sve.

– Otac ima ranu na grudima, tako povređen i krvav je išao prema njoj, sve vreme je gledao kako njoj da pomogne. A sin je bio u kući, sve vreme i gledao sa terase – kaže nam komšinica.

Kako saznajemo, porodica iznajmljuje kuću u kojoj stanuje, a sa njima komšije nikada nisu imale problema.

– Uglavnom su muž i zena sami stanovali, a sin je bio kod devojke u Batajnici. Kad su raskinuli on se vratio i par meseci već stanuje sa njima – kažu nam komšije.

Prema njihovim recima on se ponašao čudno u poslednje vreme, kao da nije bio sav svoj.

– Videli smo ga jutros oko 9 na ulici kako stoji, kao da ih je čekao, ne znam šta da mislim – kaže komšija i dodaje da je žena u teškom stanju prevezena u Urgentni centar gde joj se bore za život, dok je muškarac prošao sa blažim povredama od nje.

Podsetimo, zločin je policiji prijavljen jutros oko 10 časove, uviđaj je i dalje u toku, kao i potraga za oružjem koje je korišćeno.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare