DNEVNI HOROSKOP ZA SUBOTU 11. FEBRUAR! Škorpije očekuje sreća, Blizanci će biti nervozni, a evo ko će dobiti posao 

Merkur, planeta komunikacije, ulazi danas u Vodoliju i donosi velike promene za sve horoskopske znakove. Pred nama je još jedan uzbudljiv astrološki dan.

OVAN

LJUBAV: Vaše raspoloženje će danas biti sjajno, pa će i vaš ljubavni život biti prijatan i uzbudljiv. POSAO: Bićete zadovoljni kako stvari stoje na poslu. ZDRAVLJE: Dobro.

BIK

LJUBAV: Dobro ćete se zabavljati, družiti i moguće doživeti ljubav sa nekim koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Moguć pozitivan razvoj događaja. ZDRAVLJE: Solidno.

BLIZANCI

LJUBAV: Imaćete problema u partnerskom odnosu zbog nervoze. POSAO: Društvene veze i razni kontakti vam mogu pomoći u poslu i karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.

RAK

LJUBAV: Ovo je povoljan dan za ljubav. Bićete ispunjeni osećanjem zadovoljstva i sreće. POSAO: Neko vam može pomoći da dobijete posao koji želite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro. 

LAV

LJUBAV: Uskoro ćete izaći iz povoljnog perioda, pa iskoristite dan da uživate u ljubavi ili da je nađete. POSAO: Moguća su različita pozitivna dešavanja u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Dobro. 

DEVICA

LJUBAV: Imaćete divan dan sa voljenom osobom. Razmenićete reči ljubavi. POSAO: Povoljna finansijska situacija. Moguć dobitak, pogotovo od partnerskog posla. ZDRAVLJE: Solidno.

VAGA

LJUBAV: Danas ćete biti posebno privlačni i to sigurno neće proći nezapaženo. POSAO: Povoljan dan za sve čiji posao traži kreativnost ili za one koji se bave lepotom. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Dobro ste raspoloženi i zbog toga ćete biti srećni u ljubavi kakav god da je vaš status. POSAO: Dobra komunikacija će vam danas biti od koristi. Uživaćete u postignutom. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Sigurno ćete imati kontakt sa nekim ko će vam biti jako privlačan, a možda se čak i zaljubite. POSAO: Dobri međuljudski odnosi i pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC

LJUBAV: Sjajan dan za uživanje sa voljenom osobom u sitnim životnim zadovoljstvima. POSAO: Možete ostvariti dobit od partnerskog posla ili rada sa ženama. ZDRAVLJE: Dobro.

VODOLIJA

LJUBAV: Teško vam je da ostanete usmereni na ljubav. Ima suviše drugih stvari koje vas opterećuju. POSAO: Uspešan dan za one koji se bave umetnošću i medijima. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

RIBE

LJUBAV: Bićete dobro raspoloženi i dan će biti dobar za ljubav i uživanje. POSAO: Sumnjaćete u svoje ciljeve, zbog čega će vam biti teško da probudite entuzijazam. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

UDARNA VEST.rs


Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare