ODLOŽENO SUĐENJE KREATORU KOSTIĆU: Sud naložio odeljenju za potrage da ga locira! Optužen da je mladića vezao i zatvorio u špajz

Suđenje modnom kreatoru Darku Kostiću kome je danas bilo zakazano ročište u Prvom osnovnom sudu u Beogradu je odloženo zbog bolesti sudije.

– Sudija koja vodi predmet već duže vreme je bolesna i iz tog zdravstveno grazloga suđenje će biti odloženo, a sledeće ročište će biti zakazano u narednom periodu. Takođe, DarkuKostiću nije uručen poziv zbog čega je sud kontaktirao Odeljenje za potrage MUP kako bi oni uspeli da ga lociraju i uruče mu poziv – rečeno je u sudnici, prenosi Kurir.

Podsetimo, modni kreator Darku Kostiću (43) je optužen da je počinio krivična dela ugrožavanje sigurnosti i protivpravno lišenje slobode.

Podsetimo, Kostić je bio uhapšen 21. aprila prošle godine, zbog sumnje da je 19. aprila 2022. posle žurke u svom iznajmljenom stanu mladića Š. H. (20) vezao i zatvorio u ostavu.

Na saslušanju u Prvom osnovom javnom tužilaštvu detaljno je, kako je Kurir tada pisao, izneo odbranu i izjavio da nisu tačne optužbe koje je protiv njega izneo mladić. Iz pritvora je pušten 12. maja prošle godine i od tada se brani sa slobode.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare