LJUBILA DARKA LAZIĆA, ZBOG NJEGA ZAVRŠILA NA PSIHOTERAPIJI, a onda prešla na oženjene muškarce? Kaže: Budalaština! DA LI JE?!

Pevačica Barbara Bobak često je bila meta skandala. Najveću pažnju javnosti izazvala je njena burna veza sa pevačem Darkom Lazićem, koja je bila prepuna turbulencija, a nakon raskida Barbara je posećivala i psihoterapeuta.

Jedno prilikom je izjavila da je privlače problematični muškarci, a tu svoju naklonost objasnila je svojim horoskopskim znakom, jer kao dinamični blizanac ne podnosi dosadu, a sa problematičnim muškarcima joj je uvek zanimljvo. Bar na neko vreme…

Nedavno je u javnost procurela prepiska između Barbare i oženjenog muškarca, koju je podelilla njegova supruga, a na osnovu koje se da zaključiti da su on i pevačica imali aferu. 

– Budalaština, čista budalaština! Mogu ja sad sa predsednikom Srbije da napravim poruke ili da napišem nečije ime. Meni je žao što sam živela jedan čist život, pa ne možete da mi izvučete prljavu prošlost. Time će se baviti moj advokat, jer stvarno ne mogu da dozvolim da se moj ugled kalja sa kojekakvim glupostima! – rekla je folkerka, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare