EVO KAKO ĆE IZGLEDATI SUĐENJE BRAJANU VOLŠU: Suprug ubijene Beograđanke za manje od pola sata suočiće se sa NOVIM DOKAZIMA 

Brajan Volš (48), koji se sumnjiči da je u novogodišnjoj noći u američkom gradu Kohaset, u porodičnoj kući u kojoj su živeli sa decom, brutalno ubio beograđanku Anu Volš (39), za manje od pola sata video konferencijskom vezom trebalo bi da se uključi na suđenje koje mu se nastavlja.

Kako prenose američki mediji, on danas neće biti izveden iz pritvora u kom je od 8. januara, već će dešavanja u sudnici moći da prati putem video linka. – Brajan Volš je koristiti video vezu iz zatvora za praćenje suđenja. Brajanov advokat nije želeo da komentariše kako će izgledati odbrana, ali bi trebalo da tužilaštvo danas izvede nove dokaze, koji su prikupljeni između dva suđenja – prenose mediji.

Podsetimo, Volš se na prethodnom suđenju izjasnio da „nije kriv“, ali detaljnu odbranu do sada nije iznosio. Tužilaštvo ga tereti da je u porodičnoj kući u Kohasetu ubio a potom raskomadao svoju suprugu, potom delove njenog tela spakovao u kese za smeće i bacio na nekoliko deponija.

U optužnici, čiji su navodi pročitani 18. januara, navodi se da je pokušavao da zavara trag istražitelja, ali da su oni na osnovu prikupljenih dokaza, video snimaka i drugih tragova, utvrdili da je na svirep način ubio suprugu. Kako jedan odključnih dokaza prezentovano je u sudnici da je na tabletu svog sina pretraživao „kako se rešiti tela, koliko telo može da stoji pre nego što počne da se oseća, kako ukloniti tragove krvi, da li može čovek da odgovara za ubistvo ukoliko nema tela“, kao i brojne druge slične pojmove.

Nestanak Ane Volš, podsetimo, prijavio je njen poslodavac 4. januara.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare