BAKA PRASE ŠOKIRAO JAVNOST IZJVOM O ZEMLJOTRESU! Daj žiro-račun, brate, da dođu da nas porobe na još 400 godina! 

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase šokirao je svoje pratioce svojim stavom o strahovitim zemljotresima u Turskoj u kojima je nastradalo više od 12.000 ljudi u samo par dana.

On u jednom od svojih lajvova koje je pravio na svom Jutjub kanalu istakao da neće da donira novac za pomoć žrtvama zemljotresa i da su oni koji to žele da im pomognu smatra da su  „kolektivno bolesni“.

– Lik se ispucao: Doniraj Turskoj! Evo, samo još jednom da nam pobiju ceo narod, buraz i tad ću im da im doniram. Daj žiro-račun, brate, da dođu da nas porobe na još 400 godina, buraz. Šta je lik ispucao, brate – šokirao je svojim stavom Baka Prase , a onda je još detaljnije objasnio zašto nema nikakvu empatiju prema nastradalima gde je naveo da nema ljubav prema Turskoj i njenim stanovnicima.

– Ja prema Turskoj nemam nikakvu ljubav. Čak šta više, nemam razloga da ih gotivim 2 posto. A neko priča da doniramo Turskoj. Ja da idem da doniram Turskoj zbog zemljotresa? Saučešće. Krivo mi je, naravno, ne slavim ja, niti se ja smejem. Ali ja da doniram Turskoj? Jer je njima sad teško „kao zemljotres, ludilo sve“. Nije da ja neću da doniram samo zbog toga što ja nemam nikakvu ljubav prema Turskoj. Zašto bih ja imao bilo kakvu ljubav prema njoj? Nemam. I neko meni da kaže da ja doniram Turskoj? Jel ste vi svi oboleli kolektivno? – izjavio je Bogdan Ilić, koji je zbog svojih reči izazvao gnev kod korisnika društvenih mreža, ali i svojih pratilaca kao i zgražavanje javnosti.

Podsetimo, ovo je samo jedan u nizu skandala koje jutjuber pravi, a nedavno zbog haosa i snimaka koji su završili u javnosti. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare