ZAVRŠEN SASTANAK! Premijerka i ministri iz redova SNS napustili Predsedništvo nakon razgovora sa Vučićem! 

U Predsedništvu Srbije završen je sastanak predsednika Aleksandra Vučića sa premijerkom Anom Brnabić i ministrima iz reda SNS, koji su napustili zgradu oko 13. 45 minuta

Ministri nisu želeli da daju izjave novinarima, a predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić je dodao da će to učiniti drugi put.

Na sastanku na koji su dossli oko 12.00 sati bili su Nikola Selaković, Darija Kisić, Goran  Vesić, Zoran Gajić, Miloš Vučević, Maja Gojković, Mihailo Jovanović, Irena Vujović, Jelena Begović, Jelena Tanasković, Aleksandar Martinović, Siniša Mali, Maja Popović.

U Predsedništvo su oko 12.00 sati stigli i predsednik parlamenta Vladimir Orlić, kao i predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić.

Kako je ranije potvrdio Tanjugu ministar trgovine i funkcioner SNS Tomislav Momirović, ministri iz redova iz SNS trebalo je da se sastanu sa Vučićem u 12.15 sati.

– Imali smo juče sastanak sa predsednicom vlade Anom Brnabić, gde smo jako negativno reagovali na određena dešavanja u Skupštini. Dok se predsednik Republike borio i izborio za naš narod na KiM, zaustavio ‘Oluju’ na KiM i nove pogrome – da li smo imali podršku od naših partnera – upitao je Momirović.  

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare