VUČIĆ O NAMERAMA ZORANE MIHAJLOVIĆ: Napušta SNS i osniva svoju stranku, a svi znaju da je to zbog toga što više nije ministar

Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da nekadašnja ministarka i dugogodišnja funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović planira da osnuje svoju partiju.

Vučić je gostujući u Centralnom dnevniku na TV Pink naglasio da neće ništa loše reći o SPS ili svojim saradnicima koji su napustili SNS zato što nisu dobili funkciju.

– Nikada nismo hteli da neko drugi bude kriv. Ne morate da delite teret, ali bar budite fer tih dana i nemojte da se pravite da niste živi. A uvek sam preuzimao odgovornost i bio gromobran za sve državne funkcionere i štitio sam koji su zasluživali i koji to nisu zasluživali – rekao je Vučić.

Naglasio je da nekadašnja ministarka Zorana Mihajlović „neće čuti nijednu ružnu reč“ ni od koga iz SNS.

– Neću ništa loše da kažem o SPS ili onima koji su nas napustili zato što nisu dobili funkciju, poput Zorane Mihajlović, koja će da pravi svoju stranku i čuda ili šta sve ne napuštajući SNS. Od nas neće čuti nijednu ružnu reč, a svi će znati da je to zato što nije ministar – dodao je Vučić.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare