„UBIJAO SAMO SREDOM I NA ISTOM MESTU“ Novinarka iz Bona: Nemačka je napokon odahnula posle hapšenja SRBINA, SERIJSKOG UBICE

Nemačka policija uhapsila je pre nekoliko dana srpskog državljanina (31) zbog sumnje da je tokom januara ubio najmanje dve penzionerke, ali se proverava da li on stoji iza brutalnih zločina nad još dve starije žene.

Novinarka Deana Pavlović uključila se u jutarnji program Kurir televizije direktno iz Bona kako bi prokomentarisala ovaj gnusan zločin.

– Policija je prošle srede uhapsila 31-godišnjeg muškarca srpske nacionalnosti. To je prouzrokovalo senzaciju širom Nemačke. Naime, u pokrajini Baden Virtembergu ubijene su 2 starije ženeJedna u decembru 2022. godine, a druga početkom ove godine u januaru. Da je u pitanju serijski ubica, vrlo brzo postaje jasno jer je 2020. godine jedna starija gospođa ubijena u istom mestu. Sva 3 ubistva su se dešavala sredom i u istom mestu. To je jedno relativno malo i mirno mesto gde se svi poznaju – rekla je Pavlović i potom dodala:

– Počinilac je došao, prema sopstvenim izjavama, u Nemačku početkom 2022. godine zajedno sa suprugom i dvoje dece. On u Nemačkoj nema adresu, a kaže da je u zemlji preko turističke vize, prenosi Kurir.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare