PLAŠE SE DA NE POBEGNE! Slavni brazilski fudbaler ostaje IZA REŠETAKA – advokati uložili ŽALBU, ali uzalud, tužioci NI DA ČUJU!

Španski tužioci protive se žalbi odbrane brazilskog fudbalera Danija Alveša kojom traži da bude pušten iz pritvora uz kauciju dok traje istraga o optužbama za seksualni napad.

Alvešovi advokati podneli su prošle nedelje žalbu rakavši da je Brazilac pristao da preda svoj pasoš i nosi uređaj za praćenje ako bude pušten iz pritvora, piše Kurir.

Alveš bi se javljao sudu i vlastima onoliko često koliko bude potrebno, i kretao bi se u krugu od 500 metara oko kuće, navedeno je u žalbi.

Tužioci su danas saopštili da ostaje opasnost da Alveš pobegne ako bude pušten.

Alveš je uhapšen 30. januara pod sumnjom da je počinio seksualni napad na ženu u jednom noćnom klubu u Barseloni. On je negirao ovo delo.

Sudija je nakon saslušanja Alveša, žrtve i svedoka odlučio da se fudbaler zadrži u pritvoru bez mogućnosti puštanja uz kauciju.

Nakon uzimanja iskaza osam svedoka na zatvorenom ročištu prošle nedelje, sudija će odlučiti da li će slučaj ići na suđenje.

Alveš je osvojio 42 fudbalske titule u karijeri, i najtrofejniji je fudbaler u istoriji. Prošle godine u Kataru je nastupio na svom trećem Svetskom prvenstvu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare