NEVOLJA, NEVOLJU STIŽE Nakon tuče sa Editom, Indi mora na hitnu operaciju: PUKAO JOJ SILIKON

Pevačica Indira Aradinović Indi mora na hitnu operaciju, jer joj je pukao silikon.

Pevačicu je po svemu sudeći zadesila nova nevolja nakon tuče sa sestrom Editom Aradinović, te će morati da zameni silikon u grudima koji joj je pukao.

– Tačno je sve što ste čuli. Idem na hitnu operaciju. Pukao mi je silikon, a ujedno se i izlizao – govori Indi za „Blic“ i dodaje:

– S obzirom na to da već menjam silikon, povećaću i grudi za jedna broj veće – zaključuje Indi za „Blic“.

Pevačica je krajem 2012. godine uvećala grudi, a kako je tada otkrila, zbog želje za lepšim dekolteom trpela je nesnosne bolove.

Takođe, pevačica je tada navela da je ugradila silikone jer se bavi pevanjem, kao i da u suprotnom to nikad ne bi uradila. 

– Mnogo me boli kičma! Doktor je rekao da moram da vežbam, da ojačam leđne mišiće. Ne mogu da kažem da sam se pokajala što sam se podvrgla povećanju grudi jer vizuelni efekat nije izostao, ali samopouzdanje mi se nije popravilo. Iskreno, da nisam pevačica, nikada ne bih ugradila silikone – izjavila je tada Indi.

Podsetimo, pevačice i rođene sestre, Edita i Indi Aradinović, šokirale su javnost kada se pojavio snimak njihove brutalne tuče.

Njih dve su se čupale i šutirale nasred ulice dok ih je nepoznati mladić razdvajao. Na kraju se u svađu umešala majka pevačica, koja je uspela da razdvoji ćerke.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare