SANJA VUČIĆ PROGOVORILA O OPTUŽBAMA DA SA KSENIJOM SABOTIRA IVANU: Prva sam se sklonila! Pevačica otkrila SVE o njihovom odnosu

Nakon raspada grupe „Hurricane“ dugo se spekuliše o odnosu Ksenije Knežević, Sanje Vučić i Ivane Nikolić.

Naime, na manifestaciji „Music Awards Ceremony“ koja se održala nedavno, Sanja i Ksenija su se sklonile dok su paparaci slikali Ivanu, a mnogi korisnici društvenih mreža su ovo shvatili kao sabotažu ili izbegavanje Ivane.

Pevačica je pre nastupa u jednom prestoničkom klubu otkrila šta je prava pozadina takvih priča, i odlučila da stane na put nagađanjima.

– Stale smo sve tri da se slikamo i onda sam se prva sklonila, ne bih li dala priliku da se sve tri slikamo pojedinačno jer, koliko god da smo mi uživale u tom uspehu zajedničkom, mi smo sada pojedinačno svaka za sebe. Samo se Ivana prva slikala, nema reči o tome da se mi sklanjamo jer se ne volimo, nije o tome stvar. Samo smo je pustile da se slika sama, to je to – objasnila je Sanja u emisiji „Premijera“.

Podsetimo, Sanja, Ivana i Ksenija bile su članice grupe do septembra meseca, a onda su odlučile da prekinu petogodišnji ugovor i krenu put solo karijere.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare