SAM BOG NAS JE SPASAO! Marković otkrio neverovatne detalje posle jezivog zemljotresa! Evo kako su za dlaku IZBEGLI KATASTROFU!

Lazar Marković, fudbaler Gazijantepa, ekipe iz grada razorenog snažnim zemljotresom, otkrio je kako su on i saigrači uspeli da izbegnu katastrofu.

Marković je, kao i Marko Jevtović, prošlog leta stigao u Gazijantep, a zajedno sa saigračima su, pukom srećom izbegli jezivu prirodnu nepogodu.

Prema poslednjim informacijama, od posledica zemljotresa preminulo je oko 1.300 ljudi.

Marković je objasnio da su on i saigrači odlučili da ostanu u Antaliji, pošto su dobili tri slobodna dana nakon prvenstvene utakmice u tom mestu.

„Mi smo u redu, živi, zdravi, ali je jug Turske i grad u kome živimo i igramo – Gazijantep zadesila velika nesreća“ rekao je Lazar Marković za „Telegraf“.

Potom je dodao:

„Trenutno smo u Antaliji, samo sticajem okolnosti, jer smo posle utakmice dobili tri slobodna dana i odlučili da ostanemo sa porodicama ovde i tako smo izbegli užas. Tu je još desetak saigrača, takođe sa familijama. Ostatak ekipe, momci koji su se vratili posle utakmice ili su u našem trening centru ili, pak, u kolima, na otvorenom i u kontaktu smo sve vreme“.

„Vidite i sami šta se dešava, mediji, internet su prepuni užasnih slika iz Turske, vesti sustižu jedna drugu. Sam Bog nas je spasao, ne znam šta bih drugo rekao, jer mi je izuzetno žao kada čitam i gledam sve to iz Gazijantepa i ostalih gradova. Ne znamo još ništa ni u vezi sa daljim koracima, jer je cela Turska bukvalno “stala” zbog nesreće, čekamo i mi da nas obaveste šta i kako dalje“, zaključio je Lazar Marković.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare