OD RADNICE U KIOSKU ZATRAŽILA CIGARE I SLATKIŠE, A ONDA POTEGLA NOŽ: Optužena razbojnica iz kioska na Zvezdari, preti joj robija

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je, nakon sprovedene istrage, podnelo Prvom osnovnom sudu u Beogradu optužnicu protiv A.M.M. zbog sumnje da je dana 15.1.2023. godine, oko 20,10 časova, u STR „Palma“ u ul. Murmanska br. 3a, izvršila krivično delo razbojništvo, tako što je silom, uz upotrebu noža, od vlasnice radnje, J.K. oduzela 63. 000 dinara i nanela joj lake telesne povrede. 

– Naime, postoji opravdana sumnja da je okrivljena dana 15.1.2023. godine, oko 20,10 časova došla do STR „Palma“ stala ispred pulta za kojim se nalazila oštećena J.K. i od iste zatražila cigarete, krem bananice a potom i sok, te kada je oštećena pružila ruku da dohvati sok, okrivljena A.M.M. je izvadila nož, uperila ga ka oštećenoj i zatražila da joj preda novac – navodi se u saopštenju tužilaštva, prenosi Kurir.

Kako se dodaje, kada je oštećena odbila da joj da novac i pokušala da okrivljenu izgura iz objekta, okrivljena je nožem ubola oštećenu, nanevši joj lake telesne povrede, nakon čega je oštećena istrčala iz prodavnice, a za njom i okrivljena tražeći joj novac.

– Okrivljena se potom vratila u prodavnciu i staklenom flašom koju je uzela sa police gađala oštećenu pogodivši je u predelu lica, te je oštećena iskoristila taj trenutak i zaključala okrivljenu u prodavnici, gde je okrivljena iz kase oduzela novac u iznosu od 63.000 dinara, a potom je rukom razbila staklo na vratima prodavnice i kroz tako načinjen otvor se udaljila u nepoznatom pravcu – dodaje se u saopštenju.

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da sud okrivljenoj produži pritvor „imajći u vidu da po mišljenju tužilaštva još uvek stoje razlozi zbog kojih je prema okrivljenoj rešenjem sudije za prethodni postupak Prvog osnovnog suda u Beogradu određen pritvor“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare