MADONA KAO VOŠTANA FIGURA: Fanovi ZGROŽENI, pitaju se šta se desilo s njenim LICEM! Ne mogu da veruju ŠTA JOJ SE DESILO! 

Mnogi Madonini obožavatelji su putem društvenih mreža izrazili svoju zabrinutost i iznenađenost nakon što su videli pevačicu na dodeli Gremi nagrada u nedelju.

Madona je izašla na binu kako bi najavila Kim Petras i Sema Smita, koji su izveli svoj zajednički hit „Unholy“, za koji su dobili Gremija u kategoriji za najbolju pop pesmu dueta/ grupe.

– Ovde sam kako bih se zahvalila svim buntovnicima koji kroje novi put i podnose pritisak toga. Svi vi „problematični“ morate da znate da vaša neustrašivost ne prolazi nezapaženo. Viđeni ste, slušate se, a najviše od svega, cenjeni ste – poručila je Madona.

Ono što je zateklo gledaoce bilo je Madonino lice, za koje mnogi smatraju da više ne liči na „staru“ Madonu nakon brojnih estetskih zahvata kojima se podvrgnula.

– Pokušavam da ingorišem činjenicu da Madona ima sasvim novo lice – napisao je na Tviteru jedan obožavatelj uz mim video Adel koja zbunjeno gleda košarkašku utakmicu.

– Ovo zaista izgleda izgleda kao neki imitator dok se u pozadini vrte slike prave Madone. Stvarno je sj*bala svoje lice – napisala je druga osoba, referišući se na fotografije Madone tokom njenog vrhunca koje su bile na projekciji iza pevačice.

– Madona izgleda dobro za svoje godine… ako ima 2.700 godina i vampir je koji jede žive bebe i male životinje – nekima je bilo jednostavnije poslužiti se poređenjem.

– Da li je Madona nominovana za „Najbolje novo lice“ na ovogodišnjoj dodeli Gremija? – našalio se još jedan korisnik Tvitera.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare