KRALJICI PLASTIČNIH OPERACIJA PUKAO SILIKON: Magdalena više nikada NEĆE BITI ISTA! Jezivom fotkom najavila VELIKU PROMENU! (FOTO)

Meri Magdalena potrošila je više od 100.000 dolara na plastične operacije. Postala je poznata zbog izgleda koji zabrinjava i najveće stručnjake na svetu – zamalo je umrla, više puta isticala da neće da prestane da ide pod nož i ponosna je vlasnica „najdebljeg polnog organa na svetu“.

Meri Magdalena
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Magdalena se suočila sa neželjenim ishodom kada je ugradnja implantata u grudi u pitanju – pukao joj je silikonKada pukne implant ispunjen silikonskim gelom, gel može ostati u kapsuli ili u tkivu ožiljka koji se formira oko implantata. Preporučuje se uklanjanje implantata dojke, mada su ove komplikacije izuzetno retke i javljaju se u oko 1 odsto slučajeva. Brojni stručnjaci napominju da silikon može da pukne samo usled fizičkog oštećenja, ukoliko se grudi preterano stiskaju ili usled udarca, ali ne i sam od sebe.

Meri Magdalena
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Meri Magdalena je objavila fotografiju uznemirujućeg prizora. Pokazala je kako izgleda sa jednom džinovskom dojkom i zbog ove situacije donela je novu odluku, mnogima nezamislivu. Ona je na društvenim mrežama saopštila da se vraća prirodnom izgledu, ali postavlja se pitanje koliko je to moguće! Zavisnica od plastičnih operacija je prvu intervenciju uradila u 21. godini. Korigovala je vilicu, operisala nos, zatezala oči i kožu, ugradila silikone u usnama, grudima, zadnjici, išla na liposukciju. I sve to – po nekoliko puta zaredom.

Meri je inače poznata i kao žena koja ima „najdeblji polni organ na svetu“, a tokom te operacije zamalo nije umrla 2018. godine.

Meri Magdalena
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

„Ja sam je dizajnirala, tako da imam najdeblje usnice na svetu. Umalo nisam umrla tokom procedure. Morala sam da dobijem dve transfuzije krvi. Doktor je rekao da sam izgubila mnogo krvi i da sam bila veoma bleda. Mislio je da ću umreti“, priznala je ova devojka koja se upušta u nov proces, prenosi Kurir. Kako će tada izgledati, ostaje da vidimo, ali samo ukoliko Magdalena ostane pri svojoj odluci.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare