KARLEUŠA I TOŠIĆ KONAČNO UJEDINJENI! Oboje se oglasili nakon tragedije u Turskoj, a pridružili im se Sloba i Vojaž!

Zemljotres magnitude 7,7 koji je rano jutros pogodio jugostočni deo Turske, razorio je nekoliko gradova u kojima je poginulo preko hiljadu ljudi, a mnoge naše javne ličnosti saošećaju sa narodom u nama prijateljskoj zemlji. Među prvima su se oglasili Jelena Karleuša i Duško Tošić, koji su ujedinjeni u molitvama za Tursku, a sa njima i Sloba Radanović i Vojaž.

Rano jutros Tursku je pogodio snažan, razoran zemljotres jačine 7,7 stepeni po Rihteru. Nešto pre 12 časova po našem vremenu, dogodio se još jedan potres jačine 7,8 Rihtera. 

Za sada se procenjuje daje poginulo oko 1.200 ljudi, a stravične slike zemljotresa su obišle svet. 

Ljudi širom sveta pogođeni su ovom informacijom, a mnogi su se oglasili putem društvenih mreža i poslali poruke podrške Turskoj, ali i Siriji, gde se takoše osetio potres. 

I brojne javne ličnosti iz naše države poslale su svoje molitve ugroženim državama. 

Jelena Karleuša, koja inače voli Tursku i tamo često putuje, među prvima se oglasila i poslala poruku podrške. 

– Molim se za Tursku – napisala je pevačica uz sliku zastave ove države.


Njen suprug Duško Tošić, koji je svojevremeno igrao za tamošnji fudbalski klub Bešiktaš, takođe se oglasio. Uz zastavu Turske, on je poslao istu poruku kao Jelena.


I Mihajlo Veruović Vojaž potresen je scenama iz metsa pogođenih razornim zemljotresom.

– Šaljem svoje molitve – napisao je on uz snimak rušenja zgrade.

Sloba Radanović objavio je nekoliko video snimaka i priznao da je skrhan zbog ovoga što je zadesilo Tursku.

– Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan saopštio je da je u zemljotresu u Turskoj poginulo 912 ljudi, a povređeno 5.385, te da je trenutno nemoguće predvideti tačan broj žrtava – počeo je on, pa podelio snimak iz Sirije.

– Video iz sirijskog grada Harima, koji je, prema tvrdnjama lokalnih vlasti, gotovo potpuno zbrisan s lica zemlje. Gospode pomiluj. U Harimu koji se graniči s Turskom, živi oko 30.000 ljudi. Nalazi se zapadno od Alepa, koje je takođe teško oštećen današnjim potresom. Ovo je strašno – napisao je Sloba.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare