ZA KRIMINALCE U SRBIJI NEMA MESTA, POLICIJA ČUVA GRAĐANE! Ministar policije čestitao pripadnicima PU Novi Sad na hapšenju otmičara

Nakon brze i efikasne akcije novosadske policije koja je uhapsila trojicu otmičara mladića (18) iz okoline Novog Sada, oglasio se i ministar unutrašnjih poslova, Bratislav Gašić, koji je čestitao pripadnicima PU Novi Sad na izvanredno izvedenoj akciji i istakao da je ovo još jedna potvrda da policija danonoćno čuva svoje građane i da neće dozvoliti da bilo ko ugrožava život i budućnost naše dece.

– Jasno stavljamo do znanja da ćemo se svakodnevno suprotstavljati i suzbijati svako ponašanje i aktivnost koji bi, na bilo koji način, mogli da ugroze bezbednost građana. Da za kriminalce u našoj zemlji nema mesta i da je srpska policija u potpunosti spremna da odgovori na sve složenije bezbednosne izazove, rizike i pretnje – poručio je ministar Gašić.

Podsetimo, kod novosadske gradske deponije u naselju Klisa danas nešto pre 12 časova došlo je do potere. Otmičari su namamili i oteli mladića, vezali i spakovali u gepek.

– Jutros, oko 3.30, otmicu je prijavio policiji otac otetog mladića, iz Sremske Кamenice, kome su otmičari tražili 200.000 evra, kako bi mu vratili sina.

Posle intenzivne potrage na području grada, policija je, na Кlisi, u gepeku automobila, pronašla nepovređenog mladića i osumnjičene Novosađane M. R. (20), S. B. Đ. (20), G. B. (20) i jednog sedamnaestogodišnjaka – stoji u saopštenju MUP Srbije i dodaju:

– M. R, S. B. Đ, i G. B. određeno je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare