TEA PRIVEDENA, A EVO ŠTA SE DESILO SA STOJOM! Novakovićkin muž Igor progovorio o DRAMI U ŠVEDSKOJ

Nakon privođenja Tee Tairović na nastupu u Švedskoj, njen menadžer Neša Bridžis izjavio je da je u pitanju redovna procedura i da je policija tražila ugovore ne samo od nje, nego i od njenih kolega Stoje Novaković i repera Devita.

Ovim povodom, naša redakcija kontaktirala je Stojinog supruga Igora Jovanovića, koji nam je rekao da je sa pevačicom sve u najboljem redu i da ona nije bila predmet nikakve provere.

– Sad sam se čuo sa Stojom, sve je u redu s njom. Ona nije imala nikakvih problema sa vlastima u Švedskoj. Nije mi spominjala nikakve kontrole ni policiju. Na ugovor smo radili ovaj koncert, imamo papire za sve, kao i uvek. Uskoro krećem po nju na aerodrom da je dočekam, stiže predveče. Hvala na brizi – poručio je za Kurir ljubazno Stojin suprug.

Podsetimo, policija je Tei stavila lisice na ruke tokom nastupa, te je zato bila u svečanoj haljini i s frizurom i šminkom, a ovo joj nije bio prvi put. Ona je u oktobru privedena na aerodromu u Nemačkoj jer je kod sebe imala veću količinu novca od dozvoljene.

– Policija je sinoć došla u redovnu kontrolu. Tražili su ugovore, ne samo od nje nego i od Stoje i Devita. Ona je pokazala svoj ugovor i policija se zahvalila, nisu imali razlog za zadržavanje. Večeras nastupa na privatnoj proslavi u Sofiji u Bugarskoj – poručio je Tein menadžer nakon što su se fotografije privođenja pojavile u javnosti.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare