BIZARNO PRAVDANJE TEE TAIROVIĆ NAKON HAPŠENJA: Pevačica se oglasila posle drame sa policijom na aerodromu, javnost u šoku!

Tea Tairović privedena je danas u Švedskoj, a kako su mediji pisali, pevačici su na aerodormu stavljene lisice na ruke, a od nje se nije odvajao policajac.

U medijima je kao bomba odjeknula vest da je Tea Tairović ponovo privedena na aerodromu, ovog puta u Švedskoj, a popularna pevačica se ovim povodom oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Naime, kako su mediji preneli, mladoj folkerki su stavljene lisice na ruke, a od Tairovićeve se policajac nije odvajao, međutim, njeno obrazloženje je krajnje bizarno.

– Radila sam sve što radim svakog vikenda, a to je pevala sam. Završila sam nastup i otišla na aerodrom. Sad sam u Sofiji. Što se tiče sporne fotografije na kojoj ja + navodno imam lisice, samo da kažem da sam stajala sa rukama na leđima. To radim vrlo često, jer me boli kičma, a pored mene su stajali pripadnici obezbeđenja, što je isto normalno. Da sam imala lisice, ne bih mogla ni da pevam ni da vam se sad ovako obraćam – rekla je Tea u svom obraćanju na Instagramu, piše Republika.

Podsetimo, Tei Tairović privođenje u Švedskoj nije prvo. Kao što je poznato, problem s policijom imala je i u oktobru, kada su je priveli na aerodromu u Nemačkoj, kada se vraćala u Beograd s jednog od svojih nastupa.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare