ZBOG NJIHOVOG TEMPERAMENTA SVI LUDE: Ovi horoskopski znaci ne prihvataju KOMPROMIS i sa njima je mnogo teško!

Određeni horoskopski znaci imaju takav temperament da vam pokidaju sve živce, a opet ni ne možete bez njih pa se pitate šta vam je to trebalo. Sigurno znate bar jednu osobu iz vašeg okruženja koja je ovakva. U svakom slučaju, veoma vam je teško da razumete ove horoskopske znake, dok je sa druge strane njima mnogo teže da razumeju vaša osećanja i vas.

Evo o kojim znacima je reč:

Rak

Rakovi su emotivni, ali to ih vodi ka neprestanom razmišljanju o nečemu i preispitivanju o odlukama. Često menjaju raspoloženja, ali i odluke, a najviše se iznerviraju kada se sete nečega iz prošlosti što im posebno probudi emocije.

Vodolije

Oni su tajnoviti kao osobe, pa se trude da svoje razmišljanje čuvaju za sebe. Često se osećaju kao da ih partneri ne razumeju, da ne poznaju njihove emocije i samim tim se ljute. Voleli bi da im se pruža više pažnje.

Strelac

Oni se plaše da će ulaskom u vezu izgubiti sebe. Oni su onaj tip osobe koji se brzo zasiti svega, odnosno brzo ih prođe želja, sve im odmah dosadi pa i veza.

Bik

Bikovi mnogo teško prave kompromise sa drugom stranom i nije im lako da se stave u neku drugu poziciju ili da gledaju tuđe želje. Ako ikada naprave kompromis, onda znajte da je u pitanju velika muka i trud da to učine, piše “Krstarica“.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare