ZAVRŠENO IZVLAČENJE NAGRADNE IGRE „UZMI RAČUN I POBEDI“: Dragana iz Vršca i Senka iz Beograda dobili stanove u Zemunskim kapijama

Završeno je drugo izvlačenje novog ciklusa nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“.

Novi vlasnik jednoiposobnog stana od 46,5 kvadrata je Dragana Slamarski iz Vršca.

KOD: CJ246144

Uzmi račun i pobedi
FOTO: PRINTSCREEN/RTS

Dvosoban stan veličine 54 kvadrata ideSenki Jovanović iz Beograda (Rakovica).

KOD: BE971063

Uzmi račun i pobedi
FOTO: PRINTSCREEN/RTS

Lena Kovačević, u društvu voditelja Slobodana Šarenca, doneće sreću novim vlasnicima stanova u naselju „Zemunske kapije“.

Danas imamo 704.063 učesnika, to jest čak 59.398.213 računa!

Uzmi račun i pobedi
FOTO: PRINTSCREEN/RTS

„Veliki broj pristiglih računa govori da ste ozbiljno shvatili borbu protiv sive ekonomije“, rekao je voditelj Slobodan Šarenac.

Ovo je drugo od ukupno pet izvlačenja u ovom ciklusu, a na jesen nas očekuje novi ciklus.

Podsetimo, prošle nedelje je Suzana Mančić donela sreću Vladanu Petroviću iz Šapca, koji je dobio jednoiposoban stan, i Malini Radisavljević iz Blaca, kojoj su pripali ključevi dvosobnog stana u naselju „Zemunske kapije“. Vladanu je sreću doneo račun od kupljenih cigara, a Malini račun od smokija kupljen za sina.

Za razliku od prethodnih ciklusa, sada građani račune ne šalju u kovertama, već je ceo proces digitalizovan. Računi se šalju preko aplikacije na mobilnom telefonu.

Podsetimo, pravo učešća u izvlačenju ima svaki fiskalni računi unet do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare