„SVAKOG DANA NOSIM NIKOLI RUČAK U ZATVOR“ Tamara Đurić ne okreće leđa bivšem mužu! Progovorila nakon što smo je uslikali ispred CZ

Starleta Tamara Đurić otputovala je sa prijateljicama u Amsterdam. Opredelila se za uživanje u ženskom društvu, a, kako to obično biva, kad se ona pojavi nastaje opšta pometnja. Tamara je izašla u noćni provod i izazvala je pažnju. Naročito muškaraca. Ona ipak nije obraćala pažnju na to, jer, kako kaže za Kurir, nema vremena da razmišlja o udvaračima.

– Vi znate da mene zanima samo moj život. A moj život je moja Tamara, kao i porodične obaveze – poručuje starleta.

Upravo je Kurir Tamaru Đurić uslikao pre nekoliko dana kako nosi paket bivšem mužu Nikoli Kačareviću u Centralni zatvor gde se on nalazi u pritvoru sa ostalim pripadnicima kriminalne grupe „Vračarci“ koja se između ostalog tereti i za tri ubistva.

– Svako jutro kad se probudim najpre odem na trening. Posle toga Nikoli odnesem ručak i onda nastavljam sa redovnim aktivnostima. Znate već kako to ide slikanja, snimanja, obaveze oko firme koje imam i najvažnije je to da radim na svom brendu. Dizajniraću haljine za zgodne žene. Te haljine će nositi smele i zgodne žene. Trebaće im dosta samopouzdanja da ih iznesu ‘ kaže Tamara i nastavlja:

– Kao i svaka žena i ja imam obaveze oko kuće. Ne bih razumela da bivša žena bivšem suprugu okrene leđa u teškim trenucima. Sve što treba mom bivšem partner, tu sam za njega. Moj prvi obrok je u pet popodne. Verujte da ne bih mogla da živim, a da znam da bliskim ljudima nisam učinila. Zbog toga što živim kao neko ko ima osećaj za ljude, zbog toga mi je i Bog dao sve blagodeti u kojima uživam – poručuje starleta za Kurir.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare