ŠTETA ŠTO MAJA NE ZNA KO JE ON! Šampion na zasluženom ODMORU! Evo gde je Novak OTIŠAO posle Australijan opena! ODALA ga jedna FOTKA!

Najbolji srpski teniser Novak Đoković osvojio je desetu titulu u Melburnu i izjednačio se po broju Gren slem titula (22) sa Rafaelom Nadalom iz Španije

Odmah posle jubilanog pehara na prvom Slemu u sezoni, Nole je najavio da će otići na odmor sa porodicom. 

Njegov naredni turnir na kome će učestvovati biće ATP Dubai iz serije 500, dok će srpski as propustiti duele Dejvis kup reprezentacije protiv Norveške.

Novak je pravo iz Australije sa suprugom Jelenom i decom Stefanom i Tarom otišao da „puni baterije“, ali se nije znala njegova naredna destinacija.

U međuvremenu su se na društvenim mrežama pojavile fotografije koje otkrivaju da je prvi reket sveta otišao u Marbelju. 

Fotografije koje je podelila izvesna Lorena Fernandez, vlasinca pilates centra u Marbelji, koja je bila srećna jer joj je ćerka imala priliku da se na teniskom terenu upozna sa prvim reketom sveta. 

– Kako super fin momak i tako je sjajan sa devojkama. Šteta što Maja ne zna ko je on – napisala je Lorena.

Inače, Novak Đoković veći deo godine provodi u Marbelji gde i trenira, a u 2022. godini je kupio i vilu koju renovira, očekuje da bude spremna za ovo leto.

Španski sajt „Vanitatis“ je svojevremeno otkrio detalje vezane za renoviranje vile „Casa Perla“ koju je srpski teniser ranije iznajmljivao za 8.000 evra nedeljno za vreme lokdauna, pa ubrzo, pošto mu se jako svidela, kupio za oko 10.000.000 evropskih novčanica.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare