POSLE SASLUŠANJA NASILNOG HIRURGA OGLASILO SE TUŽILAŠTVO! Ovo je spisak povreda koje je zlostavljanjem naneo supruzi! 

Treće osnovno javno tužilaštvo zatražilo je danas od suda da Nikoli O. hirurgu koji je uhapšen zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju suprugu I.O. odredi pritvor do 30 dana zbog bojazni da će ponoviti delo, uticati na svedoke, kao i zbog činjenice da mu je zaprećena kazna zatvora veća od pet godin

Kako je saopšteno iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva, nesrećna žena je od batina zadobila višestruke teške telesne povrede.

On je u više navrata od početka januara do početka februara, prema svojoj supruzi vršio nasilje šutirajući je nogama i udarajući je rukama po glavi i celom telu, udarajući je predmetima podobnim da telo teško povredi, daveći je kablom, čupajući je za kosu, upućujući joj pretnje, ponižavajući je i vređajući je, a usled čega joj je ugrozio spokojstvo i telesni integritet, te joj je naneo višestruke povrede u predelu glave, butina, vrata, trupa i ruku, usled čega su oštećenoj polomljena četiri rebra kao i leva laktična kost – navodi se u saopštenju Tužilaštva, piše Informer.

Kako se dodaje, Tužilaštvo je nakon saslušanja gde se Ostojić branio ćutanjem predložilo sudu da mu odredi pritvor po tri osnova – okolnosti da će svojim boravkom na slobodi uticati na svedoke, da će u kratkom vremenskom roku ponoviti krivično delo ili učiniti delo kojim preti, te da je za krivično delo koje mu se stavlja na teret zaprećena kazna preko pet godina zatvora, a da je krivično delo izvršeno sa elementima nasilja, te da je način izvršenja kao i težina posledice dovela do uznemirenja javnosti. 

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare