IVANA I SANJA PROGOVORILE O RASPADU GRUPE: Teže je na nastupu kada smo same! Spomenule i nove ČLANICE Mionu, Saru i Jovanu

Pevačice Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević više nisu članice grupe „Hurricane“ a sada se sreću na gradskim dešavanjima, jer je svaka krenula svojim putem.

Pevačice su istakle da nedostaju jedna drugoj ali da im je drago jer mogu da pokažu svoj potencijal kao solo pevačice.

– Nedostaju mi, bile smo pet godina zajedno na sceni. Teže je na nastupima jer sad sama nastupam, ali je to posao kojim se baviš i voliš ga i nekako se srodiš sa tim. Lakše je naravno kada imaš nekog pored sebe, ali dobro, sada imam igrače pored sebe – kaže Ivana, a Sanja se nadovezuje:

– Bićemo zauvek deo jedne ekipe, ali treba da se predstavimo i kao solo izvođači. Iskreno, meni ne nedostaje zajedničko pojavljivanje jer je uvek frka kada treba negde zajedno da se pojavimo. Ne znamo kad će koja da se spremi, a sada je sve u sopstvenoj režiji.

O naslednicama grupe imaju samo reči hvale, a pesma kojom će se nova grupa „uraganki“ predstaviti na “Pesmi za Evroviziju” im se posebno sviđa.

– Mislim da će bolje proći od nas. Ja njima stvarno želim toliki uspeh od srca. Preslatke su mi. Želim im da odu na Evroviziju i pobede – ističe Ivana, prenosi Kurir.

Ivana je potom odgovorila na prozivke fanova da je fotošopom na novoj fotografiji iskrivila sve oko sebe.

– Meni je to zanimljivo s obzirom na to da nemam vremena ni živaca da to sama radim. Poslala sam fotografu koji je to uradio, a kasnije samo preuzela slike i okačila. Zapravo, taj fotošop mi nije ni bio potreban jer sam mnogo gladovala da bih izgledala odlično – kazala je Nikolićeva.


UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare