POZNATA PEVAČICA I VODITELJKA SE PROSTITUIŠU NA KARIBIMA! Otišle daleko da se NE SAZNA čime se bave RADE PUNOM PAROM I NA ODMORU!

Elitna prostitucija cveta na javnoj sceni.

Iako pojedine dame iz javnog sveta kao zmija noge kriju svoje pravo zanimanje, uvek procuri informacija gde su otputovale i šta na tim luksuznim destinacijama zapravo rade. Neke se i same pohvale na društvenim mrežama, pa im je lakše ući u trag.

Kako prenosi Kurir, poznata pevačica i voditeljka boravile su na Karibima gde su otputovale radno, a ne kako predstavljaju na društvenim mrežama paradno. Doduše, kad završe sa poslom nema sumnje da uživaju za sve pare.

Kako to obično biva na društvenim mrežama se pokazuju samo prirodne lepote u kojoj u međuvremenu uživaju na plaži, ali se pravi razlog boravka u tuđini krije.

Pevačica, ovoga puta, nije objavljivala svoje fotografije kako saznajemo za svaki slučaj jer je nedavno i sama bila akter velike afere, pa nije želela da rizikuje, dok je voditeljka samo tako pokazivala kako „odmara“ na Karipskom moru.

– Situacija u Srbiji je takva da se javne ličnosti plaše da se prostituišu u našoj zemlji, pa one koje su malo više traženije imaju tu mogućnost da najstariji zanat obavljaju preko. Pevačica, a naročito voditeljka koja odavno nema angažman na malim ekranima rade punom parom. Njih dve imaju klijente koje dogovore u Srbiji, a usluge se pružaju tamo daleko. Ovoga puta je to ostrvo u Karipskom moru koje se zove Karibi. Raj za dušu i telo – priča sagovornik Kurira.

Kako dalje prenosi, njih je tamo dočekao makro kojem je zanimanje za javnost „estradni menadžer“.

– Sve je to umreženo. Pevačica je u ovom poslu godinama i uglavom radi inostranstvo. Srbija je ne zanima zbog toga što ovde gradi karijeru estradne zvzezde. Snimila je ona neke pesme, ali od toga se leba nije najela. Obe vole luksuzan način života i sve što pokazuju da rade je samo paravan. Najveći novac koji zarade jeste od bavljenja prostitucijom. Na Karibima ih niko ne dira, niko ih ne kontroliše, tamo su turisti zaštićeni, nema slikanja jer su nepoznate i odsele su u delu ostrva gde nema naših turista, tako da je verovatnoća da ih neko uslika gotovo nemoguća. Tamo im biznis ugovara makro koji odlično zna ovu teritoriju – završava sagovornik.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare