POTRESNA FOTOGRAFIJA MIHINOG SINA! „Nedelja, i svi ste tu, a mene s vama nema“ 

Dušan Mihajlović, sin fudalske legende Siniše Mihajloviča, objavio je na Instargamu potresnu fotografiju

Dušan je na Instragramu postavio fotografiju porodice sa Sinišom, dok se igra sa unukom, okružen sinovima, ćerka, suprugom i porodicom… Slama srce posebno jer je uz fotografiju pesma Džeja Ramadanovskog „Nedelja“, čiji stihovi glase: „Nedelja, i svi ste tu, a mene s vama nema“.

Porodica nedavno preminulog Siniše Mihajlovića prisustvovaće u subotu utakmici Crvene zvezde i Vojvodine, budući da će derbi meč 20. Superlige Srbije biti posvećen legendi domaćeg fudbala. 

Brat Dražen zajedno sa svojom porodicom, ali i sinovima Siniše Mihajlovića, Dušanom i Nikolasom, prisustvovaće ovom veličanstvenom događaju.

 

– Biću na utakmici zajedno sa dva Sinišina sina, Dušanom i Nikolasom. Nažalost Viktorija i Virdžinija, Miroslav i supruga Arijana ne mogu da dođu zbog nekih svojih obaveza – rekao je Sinišin brat Dražen pre nekoliko dana.

Mihajlović je sa „lalama“ bio prvak Jugoslavije, a onda je prešao u Zvezdu, s kojom se popeo na krov Evrope i sveta. Legendarni Barbika umro je 16. decembra u 54. godini, nakon dugogodišnje borbe sa leukemijom. Na „Marakani“ je bila organizovana komemoracija, a delegacija kluba iz Ljutice Bogdana bila je i u Rimu na sahrani.  Predstojeća utakmica biće prilika da se i navijači Zvezde na svoj način oduže Mihi. Oni su još na prethodnom košarkaškom derbiju u Evroligi podelili ostalim navijačima pozivnice za meč u subotu sa napomenom da će biti odigran u Sinišinu čast.



– Mnogo klubova širom Italije se na svoj način oprostilo od Mihajlovića. Red je da to učini i Crvena zvezda, za koju je Siniša igrao u najsvetlijim trenucima kluba. Porodica je obaveštena o našoj nameri, čak su Mihina deca na društvenim mrežama podelila fotografiju ulaznica za utakmicu i zahvalili se na pažnji. Neko od njih će sigurno prisustvovati meču, ne znamo još precizno ko, a možda će i svi doputovati. Možemo da potvrdimo da će u loži biti trojica Mihajlovićevih sinova – Miroslav, Dušan i Nikolas, kao i brat Dražen. Još nemamo potvrdu, ali vrlo je moguće da će doći i Arijana sa ćerkama Viktorijom i Virdžinijom – rečeno nam je iz Crvene zvezde.

Fudbaleri oba tima nosiće specijalno dizajnirane dresove, a na tribinama će biti koreografija posvećena nekadašnjem fudbaleru oba kluba. On je za Vojvodinu odigrao 73 utakmice i dao 19 golova, a Zvezdin dres nosio je u 66 zvaničnih mečeva i dao 18 golova.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare