URADILA JAGODICE, ZATEGLA KAPKE, UBRIZGALA BOTOKS! Emina Jahović dala 15.000€ za estetske zahteve, izgleda MLAĐE od Mustafine žene

Emina Jahović pojavila se na dodeli nagrada na festivalu Mac gde je mnogi nisu prepoznali. Osim što je posvetlela kosu, pevačici je lice totalno drugačije. Imala je minimalno šminke, te su se svi pitali šta je uradila i kojim operacijama se podvrgla.

Kako smo uspeli da saznamo, Emina se samo deset dana pred ovaj događaj uputila kod svog doktora u Istanbulu gde je uradila jagodice, zategla kapke, ubrizgala u lice botoks i osvežila ga najnovijom metodom hijaluronskom kiseli- nom koju najbolje klinike uvoze iz Koreje. 

Kako je i sama izjavila jednom prilikom fizički izgled joj je jako važan, a zahvaljujući svim estetskim poduhvatima pevačica sada izgleda 10 godina mlađe. Kako prenose mediji, potrošila je navodno 15.000 evra. 

„Svaka žena želi da izgleda lepo, ja sam pored mame imala primer da treba da negujem telo, lice, ali i dušu. Posao mi je takav da na sceni moram da izgledam lepo, mada privatno volim da šetam bez šminke i budem opuštena“, rekla je Emina.

Kada smo je pitali da li je boju kose promenila jer se zaljubila, ona je kroz osmeh odgovorila: „Zaljubljena sam. Ja sam uvek zaljubljena“. Inače, o bivšem suprugu Mustafi nije želela da priča, kao ni o novom partneru zbog kog blista.

Podsetimo, bivši muž oženio se 19 godina mlađom Melis Sutšurup (34).

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare