„SRBIJA JE PREVARENA LJUBAVNICA“ Novi Milanovićev šou! Posuo se pepelom zbog izjave o „otetom Kosovu“: Pa, je l su ga Srbi sami dali? Nisu! A, sad će morati DA GA PRIZNAJU

Samo dva dana pošto je uzdrmao region izjavom o „otetom Kosovu“, hrvatski predsednik Zoran Milanović opet se oglasio kako bi pojasnio šta je hteo da kaže tom tvrdnjom. Kao i što se očekivalo, nije mu dugo trebalo. Ovog puta se posuo pepelom i poslužio se alanfordovskim objašnjenjem da smatra da je „Kosovo oteto Srbiji“, jer je činjenica da ga „Srbija nije dobrovoljno dala“.

– Je li Srbija sama ustupila Kosovo? Da, Srbija je ostala bez Kosova, nije ga dala dobrovoljno, izgubila ga je u ratu, objasnio je Milanović i potom negirao da je razočarao ljude u Prištini svojim stavom, prenosi Blic.

– Ja nisam primetio uznemirenost kod ljudi na Kosovu, samo neke nedoumice, rekao je on.

Naravno, Milanović se potom vratio u stari „mod“ kritikovanja Srbije. Naveo je da će Beograd „morati da promeni neke stvari“ da bi došao na Zapad, a među njima su raskid „romanse sa Rusijom“ i priznanje Kosova.

– Ovo u Ukrajini je kraj jedne rusko-srpske romanse, Srbija će shvatiti da je prevarena ljubavnica ili ljubavnik. Rusiji to Kosovo štrči, moraće kad tad da prizna Kosovo da bi legalizovala ono što radi u Ukrajini. Oni moraju shvatiti da Rusiji smetaju, nema tu ljubavi, samo interes. Oni su poslužili Rusiji da provedu neke svoje naume“, rekao je.

„Srbija će morati na neki način da prizna Kosovo, to im se sad neće dopasti“, rekao je Milanović i dodao:

„Bez oduševljena, molim“, poručio je Milanović, spomenuvši poznatu seriju Larija Dejvida.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare