NAJTAČNIJA ASTRO PROGNOZA ZA FEBRUAR! Ova 3 znaka čeka veliki preokret na svim životnim poljima! 

Februar mnogim horoskopskim znacima donosi veliki preokret na svim životnim poljima. Jedni će staviti tačku na ljubavnu vezu koja je već duži period toksična, drugi će konačno skupiti hrabrost da započnu sopstveni biznis, dok treći neće uspeti da se suzdrže od konflikata sa kolegama.

Beogradski astrolog Željka Knežević kaže da će ovaj mesec biti velika prekretnica za Ovnove, Device i Vage.  

 Pun Mesec u Lavu (5. februar) pojedinim znacima može doneti tenzije u braku ili vezi. Dok će neki raskidati, drugi će učvrstiti svoju ljubavnu priču. S druge strane, kada Merkur napravi kvadrat sa Uranom u drugoj polovini meseca, treba biti obazriv na svaku sferu života jer su moguća ne tako prijatna iznenađenja. Sunce prelazi u znak Riba 18. februara i mlad Mesec će biti 20. februara takođe u Ribama, pa se treba paziti nekih spletkarenja, a kako će intuicija biti pojačana u tom periodu – onda je i poslušajte – savetuje astrolog Željka Knežević.

Pogledajte kratku prognozu za sve znake Zodijaka za februar.

OVAN

Vama ovaj mesec daje priliku da svedete sve započeto do kraja i da pokrenete nešto što je dosta veliko i što vam može dati uspeh na duži vremenski period. Pojedini Ovnovi mogu obnoviti neke poslove od ranije. Kada su finansije u pitanju oscilacije su aktivne – imate novca, ali i izdaci su povećani. Kod zauzetih Ovnova mogu se pojaviti neki problemi koji nisu razrešeni u prošlosti, pa bi bilo dobro da popričate smireno sa partnerom I rešite nesuglasice. Stiže vas umor. 

BIK

 Zatrpani ste poslom i raznim obavezama kojima se ne nazire kraj. Ako imate nadređene onda je bitno da se ne dokazujete već radite samo ono što su vaša zaduženja – da ne napravite sebi medveđu uslugu jer moglo bi biti pogrešno protumačeno. Pojedini Bikovi mogu razmišljati o kupovini nekretnine. Ako imate partnera mogući su veći nesporazumi u prvoj polovini meseca. Zdravlje vam je dobro i energija zadovoljavajuća. 

BLIZANCI

 Kada je reč o poslu otvaraju vam se mnoga vrati i prilike, pa se slobodno može reći da je uspeh zagarantovan. Pojedini Blizanci uz pomoć prijatelja koji su na poziciji mogu dobiti bolju ponudu na poslu ili čak da promene posao. Osobama u vezi ili braku predstoji putovanje, dok i slobodni mogu na putovanju upoznati interesantnu osobu. Budite oprezni u vožnji. 

RAK

Pojedini Rakovi bi trebalo da reše neke zaostale probleme do sredine meseca. Dugovanja, tužbe i razne razmirice više ne mogu da se guraju po strani već se moraju rešavati . Ako imate partnera pazite na komunikaciju u prvoj polovini meseca. Sva neslaganja mogu biti zbog ljubomore ili stanbenog prostora. Ojačajte imunitet i ne uzimajte lekove na svoju ruku.

LAV

Moguće je nerazumevanje kolega o vašim predlozima, ali će se na kraju ipak završiti onako kako ste vi hteli. Ne preporučuje se da sve kažete što vam je na umu, već da nešto i prećutite i držite se samo svojih zadataka. Kako će Mars i Venera biti u konfliktnom aspektu onda izbegavajte impulsivnost i ljubomoru. Zdravlje je dobro ali neki umor i mrzovolja može vas pratiti tokom meseca, pa pronađite razonodu.

DEVICA

Neke Device koje su na položaju sasvim sigurno trebaj da budu spremne na promene. Iako u prvoj polovini meseca postoji mogućnost da imate i neke prepreke, ali one će se ipak u drugoj polovini februara rešiti. Partner se aktivira i preuzima inicijativu, pa bi bilo dobro da ga ne odbijete u startu, već razmislite i prihvatite predlog. Moguća je iscrpljenos i umor, pa se odmarajte više.

VAGA

 Ako ste na položaju ili imate svoj biznis sada je idealno vreme za sve saradnje oo kojima ste maštali. Napredak u svakoj vrsti dogovora. Emotivno je dosta turbulentno za zauzete Vage jer Mars i Venera su negativno aspektovani u prvoj polovini meseca, dok sa druge strane može doći do izmirenja sa nekom bliskom osobom. Čuvajte se u saobraćaju.

ŠKORPIJA

Pojedine osobe mogu dobiti na naplatu zaostale dugove. Krenite sa novim vizijama, ciljevima i projektima. Sve nesuglasice i teškoće sa poslovnim partnerima mogle bi biti rešene. Ako ste u vezi, a odvojeno živite, mogući su nesporazumi, pa čak i svađe. Slobodne Škorpije mogu imati simpatije prema osobi sa posla. Sklonost espiratornim infekcijama.

STRELAC

Kod vas su aktivni nesporazumi i nerazumevanje sa poslovnim kolegama, pa ako ih ne rešite do kraja februara onda bi mogli potrajati sve do kraja marta. Slobodni Strelčevi mogu imati dosta udvarača, pa čak i mogućnost da uđu u neku avanturu koja se može posle ispostaviti i dobra. Veći priliv energije, pa možete uživati.

JARAC

U prvoj polovini meseca su mogući zastoji u poslu, pa se ne nervirajte previše – srediće se. Neki su rešili da razrade i prošire svoj posao posebno ako imaju svoju firmu ili su negde na rukovodećem mestu. Mnogi Jarčevi mogu sa voljenom osobom renovirati i sređivati ambijent gde žive. Zdravlje je dobro.

VODOLIJA

Možda ćete se dvoumiti kada je reč o nekom poslu. Šta god da se desi u odnosiam sa kolegama, izlazite kao pobednik. Veoma uspešan posao sa partnerima iz drugih gradova, pa i država. Slobodne Vodolije može iznenaditi stranac kojeg možete upoznati na putovanju ili preko interneta. Dobro se osećate.

RIBE

U ovom mesecu ste dosta aktivni na poslu, pa čak možete uraditi više nego što se očekuje od vas. Sve vam polazi za rukom. Izbegavajte konflikte sa kolegama. Ako ste u vezi ili braku mogući su nesporazumi do 11. februara, pa budite oprezni šta pričate. Moguć je pad energije.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare