Menadžer Jale i Bube navodno planirao Senidu da rani, prebije ili joj lice uništi kiselinom 

Admir Arnautović Šmrk, menadžer repera Jale Brata i Bube Korelija uhapšen je u septembru prošle godine u sklopu akcije „Bumerang“ koja se odnosila na organizovani kriminal, pranje novca i druga krivična dela, a sada su otkriveni novi strašni detalji u vezi njegove kriminalne grupe, a vezani su za popularnu pevačicu Senidu Hajdarpašić.

Naime, on je sa članovima svoje bande planirao da teško fizički povredi pevačicu Senidu, tako što bi je ranio, prebio ili joj bacio kiselinu u lice.

Šmrk i njegova grupa su razotkriveni preko „Sky“ aplikacije i još uvek je pritvoru, a čeka se i podizanje optužnice.

Po nalogu Tužilaštva BiH akciju je provodio MUP KS, a oni su napravili izveštaj za policijske akcije u prethodnoj godini, gde su izneli šokantne detalje.

Kako se navodi njegova grupa je planirala fizički napad na pevačicu Senidah tokom njenog boravka u Sarajevu ili drugim lokacijama koje bi bile pogodne za izvršenje.

Planirano je da je „prebiju, rane ili pospu kiselinom po licu“, piše sarajevski Raport.

Kako se dalje navodi u izveštaju oni su bili „svesni da bi na taj način njoj naneli teške telesne povrede ili joj zdravlje teško narušili, odnosno ugrozili građanski mir što su i hteli“.

Inače, u okviru policijske akcije hapšenja Šmrka, policija je pretresla više lokacija. Tada su oduzeta dokumenta, dva motocikla, nekoliko luksuznih motornih vozila. Admir Arnautović Šmrk je menadžer Jale Brata i Bube Koelija, kao i još nekoliko pevača iz grupe kojoj je pripadala Senidah, prenose bosanski mediji.

UDARNA VEST.rs

Share
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Vidi sve komentare